ΥΠΠΕΘ: Η κινητοποίηση δεν αντιμετωπίστηκε με τον δέοντα τρόπο

Ανακοίνωση για όσα διαδραματίστηκαν στη συγκέντρωση εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έξω από το χώρο του Υπουργείου  στο Μαρούσι την Παρασκευή 2/3/2018 εξέδωσε το ΥΠΠΕΘ.

Χαρακτηρίζει απολύτως δίκαιο το αίτημα για μόνιμους διορισμούς, προτεραιότητα  του Υπουργείου για την οποία γίνονται τεράστιες προσπάθειες.

Δυστυχώς, η συνάντηση  την οποία  αποδέχτηκαν αμέσως ο Υφυπουργός Δημήτρης Μπαξεβανάκης και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Αγγελόπουλος,  δεν έγινε δυνατό να πραγματοποιηθεί, καθώς δύο ομάδες διαδηλωτών (η μία με σημαίες του ΠΑΜΕ) εισέβαλαν στο χώρο του Υπουργείου, πηδώντας από τα κάγκελα του προαυλίου. Είναι προφανές ότι ορισμένοι επιδίωξαν να ματαιώσουν κάθε συζήτηση των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και δυστυχώς το κατάφεραν. Το Υπουργείο είναι και θα παραμείνει ανοικτό στους πολίτες. Ένα τουλάχιστον μέλος της πολιτικής του ηγεσίας βρίσκεται πάντα στο Υπουργείο. Η κινητοποίηση δεν αντιμετωπίστηκε με τον δέοντα τρόπο. Θα υπάρξει άμεσα συνάντηση με την ΕΛΑΣ ώστε να δρομολογηθεί περαιτέρω συντονισμός για να μην δημιουργούνται παρόμοια περιστατικά,αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την ανακοίνωση του ΥΠΠΕΘ 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *