Ρεκόρ εργατικότητας στις Σέρρες: 95 ώρες υπερωρίες σε 18 εργάσιμες ημέρες

Με απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών που αναρτήθηκε στη Διαύγεια εγκρίθηκαν 95! ώρες υπερωρίες για κάθε έναν από 33 υπαλλήλους της Διεύθυνσης για το διάστημα από 4/6 έως 30/6/2019, δηλαδή για 18 εργάσιμες ημέρες. Αυτό σημαίνει με απλά μαθηματικά περισσότερες από 5 ώρες ημερησίως, κάθε μέρα επί σχεδόν 4 εβδομάδες.

Αντικείμενο της απασχόλησης;

τα παρακάτω όπως επί λέξει αναφέρεται στην απόφαση

Συγκροτούμε συνεργείο υπερωριακής απασχόλησης αποτελούμενο από τριάντα τρείς (33) υπαλλήλους της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπ/σης Σερρών για το χρονικό διάστημα από 04-06-2019 έως 30-06- 2019 για εργασία πέραν του κανονικού ωραρίου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν έκτακτες και επείγουσες ανάγκες της υπηρεσίας. Οι ανάγκες αυτές αφορούν τα παρακάτω:

1. Την προετοιμασία και την υλοποίηση των πανελλαδικών εξετάσεων.

2. Την προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων, για το σχολικό έτος 2019- 2020 και ιδίως για τις εγγραφές των μαθητών.

3. Την προετοιμασία απολύσεων αναπληρωτών.

4. Τη διαδικασία στελέχωσης των σχολικών μονάδων.

5. Τις προσλήψεις αναπληρωτών.

6. Τη διαδικασία προσλήψεων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής.

7. Τη διαδικασία προσλήψεων εκπαιδευτικών Γενικής Αγωγής.

8. Την υλοποίηση εκκρεμών μετατάξεων εκπαιδευτικών στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, ΄Ερευνας και Θρησκευμάτων και αντίστοιχη τοποθέτησης τους στις οργανικές μονάδες.

9. Την εφαρμογή του νέου συστήματος κινητικότητας των υπαλλήλων των Δημοσίων Υπηρεσιών.

. . . . ακριβώς δηλαδή το αντικείμενο εργασιών κάθε Δ.Δ.Ε.,

ενώ όπως είναι γνωστό προβλέπεται ξεχωριστή επιπλέον αμοιβή για τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *