Συνεργασία We4All με Phillips

Στόχος της We4All είναι να βοηθήσει τη φύση να ανακάμψει, αντιστρέφοντας την κλιματική κρίση που συντελείται εδώ και δεκαετίες. Σε αυτό το έργο, όπως και σε κάθε έργο αυτού του βεληνεκούς, υπάρχουν υποστηρικτές που είναι σύμμαχοί μας σε αυτή την προσπάθεια.

Ένας από τους ισχυρούς μας συμμάχους είναι η Philips. Η εταιρεία έχει ως βασικό της στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και της κοινωνίας και υποστηρίζει δράσεις που προωθούν αυτούς τους πυλώνες. Μαζί με τη Philips προχωρήσαμε σε μια ισχυρή δράση όπου για τον Οκτώβριο του 2022 με κάθε αγορά «Philips One Blade Pro or Shaver», θα φυτεύεται ένα δέντρο, όπου υπάρχει ανάγκη, από τη We4All.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε αυτή τη συνεργασία με τη We4All, καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες», εξηγεί ο Simone Marcucci, Media, PR & Influencer Marketing Manager – Personal Health Philips στην Ιταλία, το Ισραήλ και την Ελλάδα. «Εργαζόμαστε για τη βιωσιμότητα εδώ και χρόνια και αυτή η ενέργεια αντιπροσωπεύει ένα περαιτέρω βήμα στη στρατηγική μας, καθώς θέλουμε πραγματικά να δώσουμε στους πελάτες μας έναν επιπλέον λόγο για να επιλέξουν την επωνυμία μας.”

«Πιστεύουμε πραγματικά ότι αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει ένα περαιτέρω βήμα για εμάς. Ολόκληρη η καμπάνια θα αντικατοπτρίζεται και στο διαφημιστικό υλικό που διαθέτουμε στα καταστήματα, με στόχο την καλύτερη καθοδήγηση των πελατών στα προϊόντα της Philips» – εξηγεί ο Ιωάννης Λιοφάγος, Trade and Shopper Marketing Specialist – Personal Health Philips για την Ελλάδα και την Κύπρο

Η δράση αυτή θα διαρκέσει συγκεκριμένα από 1 έως 31 Οκτωβρίου 2022 σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα στην Ελλάδα. Μαζί μπορούμε καλύτερα.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *