8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής: 10 Δεκεμβρίου 2022 δια ζώσης στο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αλλά και διαδικτυακά. Η προκήρυξη

Η ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας, το Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Μακεδονίας, οι Διευθύνσεις Β/θμιας & Α/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού έργου των ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Δήμος Νεάπολης Συκεών σε συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας (ΝΟΗΣΙΣ)
και το Εργαστήριο Εργαστήριο Διδακτικής της Φυσικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του ΑΠΘ καθηγητή κ. Πολάτογλου διοργανώνουν το:


8ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής απευθύνεται σε όλα τα είδη σχολικών μονάδων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης, ενώ στη φετινή διοργάνωση δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμμετοχή νηπιαγωγείων καθώς και στην ενθάρρυνση – ανάδειξη μαθητικών έργων σχολείων Ειδικής Αγωγής.
Τα τελευταία 8 χρόνια, το Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής με ευρεία συμμετοχή μαθητών και μαθητριών κάθε βαθμίδας και τύπου σχολείων έχει καθιερωθεί ως Φεστιβάλ/Θεσμός Καινοτομίας και Ανοικτών Τεχνολογιών στη μαθητική κοινότητα.
Σε περίπτωση έκτακτων υγειονομικών συνθηκών το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος – συμμετοχή γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Φεστιβάλ https://mfr.peiramak.gr/

19216- 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής_TL1LN_signed.pdf[ ]207 kB
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 8ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ρομποτικής.pdf[ ]553 kB
Εγκριση ΥΠΑΙΘ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *