2.000€ πρόστιμο: Βιντεοσκόπησαν τον καβγά με τον προϊστάμενό τους και καταδικάστηκαν

Το ποσό των 2000 ευρώ καλούνται, σύμφωνα με άρθρο του http://www.rodiaki.gr   να πληρώσουν δύο εκπαιδευτικοί ως αποζημίωση για την βιντεοσκόπηση με το κινητό τους τηλέφωνο, λογομαχίας που είχαν με τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια και η  απόφαση λήφθηκε από το Ειρηνοδικείο Ρόδου στο οποίο προσέφυγε ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννης Παπαδομαρκάκης διά του δικηγόρου του κ. Αλέξη Ζιώγα. Σύμφωνα με την αγωγή,  όλα έγιναν στις 5 Απριλίου 2016 λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι οπότε και οι δύο γυναίκες εκπαιδευτικοί μπήκαν στο γραφείο του κ. Παπαδομαρκάκη όπου την ώρα εκείνη βρίσκονταν σε εξέλιξη συνάντηση εργασίας που είχε ο προϊστάμενος με άλλους συναδέλφους του.

Η πρώτη εκπαιδευτικός ζήτησε επιτακτικά από τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να της χορηγηθούν ιδιοχείρως οι απαντήσεις της υπηρεσίας σε δύο εξώδικες δηλώσεις και ο κ. Παπαδομαρκάκης της απάντησε πως η υπηρεσία της είχε απαντήσει αποστέλλοντας συστημένες επιστολές μέσω των ΕΛΤΑ και της συνέστησε να μεταβεί στο πρωτόκολλο προκειμένου να πληροφορηθεί τον κωδικό αριθμό των συστημένων επιστολών.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το σχετικό άρθρο του www.rodiaki.gr 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *