2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου: 25ος Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός κατασκευής ξύλινης φωλιάς για πουλιά

Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑ.Λ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ με την ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: του Δήμου Γαλατσίου, της «Δράσης Γαλατσίου για την κοινωνία, τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής» & της «Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας»

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ

«25ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΑΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ»
Η περιβαλλοντική ομάδα του 2ου ΕΠΑ.Λ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ καλεί όλους τους μαθητές (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ., Σ.Δ.Ε., Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) να συμμετάσχουν στον
«25ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά» και να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους για τα πουλιά.
Οι φωλιές πρέπει να σταλούν μέχρι τη Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στο 2ο ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου (Ταϋγέτου 60 & Πασσώβ 8, τ.κ 111 41, Γαλάτσι, τηλ.: 210 2288340 & 210 2288341 e-mail: mail@2epal-galats.att.sch.gr).
Οι φωλιές μετά το τέλος του διαγωνισμού δεν θα επιστραφούν στους διαγωνιζόμενους, αλλά θα αναρτηθούν σε δέντρα του Άλσους Βεΐκου του Δήμου Γαλατσίου, του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» του Δήμου Ιλίου και σε άλλα πάρκα του νομού Αττικής.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν τιμητικοί έπαινοι.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Οι φωλιές πρέπει να είναι ξύλινες, γερές κατασκευές, να αντέχουν σε κακές καιρικές συνθήκες και
να έχουν την δυνατότητα να αναρτηθούν σε δένδρα.
 Στο εξωτερικό κάτω μέρος της φωλιάς και στο σφραγισμένο φάκελο με τα στοιχεία του κατασκευαστή που θα συνοδεύει αυτή, πρέπει να είναι γραμμένα τα αρχικά γράμματα του ονοματεπωνύμου του κατασκευαστή και η ημερομηνία κατασκευής της.
 Τα σχολεία μπορούν να συμμετέχουν με μια ή και περισσότερες φωλιές.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *