10ος Μαθητικός Διαγωνισμός Σκιτσοφρένεια με θέμα «Άνθρωπος και Ζώα»

Εγκρίθηκε η διεξαγωγή του 10ου Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο: «Σκιτσοφρένεια@Pierce 2024» και θέμα «Άνθρωπος και Ζώα» για μαθητές/τριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (όλων των τύπων σχολείων και όλων των τάξεων), γενικής εκπαίδευσης της χώρας και των ελληνικών σχολείων του εξωτερικού, για το σχολικό έτος 2023-2024.

Πατήστε εδώ για να δείτε την απόφαση έγκρισης και σχετικές πληροφορίες

Το Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος διοργανώνει τον 10ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας “ΣΚΙΤΣΟΦΡΕΝΕΙΑ@PIERCE 2024“, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας. Θέμα του φετινού Διαγωνισμού είναι:

Αγάπη/Love

Στο Διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή έργων ορίζεται η Τρίτη 19 Μαρτίου 2024. Η συμμετοχή των μαθητών στο Διαγωνισμό είναι προαιρετική και δεν συνεπάγεται κανένα κόστος για τους συμμετέχοντες, σε καμία φάση του Διαγωνισμού. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του Διαγωνισμού τόσο από τους μαθητές όσο και από τους Γονείς και Κηδεμόνες τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Προκήρυξη και την Έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας. Υπεύθυνος του Διαγωνισμού είναι κ. Ιωάννης Κοσμάς, skitsofrenia@acg.edu, τηλ. 210 6009800 εσωτ. 1169, 1170.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *