ΥΠΑΙΘ: Υποτροφίες του ιδρύματος Wallonie-Bruxelles International του Βελγίου για σεμινάρια γαλλικής γλώσσας. Έως 5/5 η υποβολή των αιτήσεων

Ανακοινώνεται από την πρεσβεία του Βελγίου ότι το ίδρυμα WallonieBruxelles International προσφέρει τις ακόλουθες υποτροφίες σε Έλληνες πολίτες, που αφορούν θερινά σεμινάρια σε γαλλική γλώσσα:

  1. 1 (μία) υποτροφία με σκοπό την τελειοποίηση της γαλλικής γλώσσας και λογοτεχνίας στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Βρυξελλών ( από 15 Ιουλίου έως 04
    Αυγούστου 2023)
  2. 1 (μία) υποτροφία για καθηγητές ή μελλοντικούς καθηγητές γαλλικής ως ξένης γλώσσας στο Πανεπιστήμιο της Λιέγης (από 01 Αυγούστου – άφιξη 31 Ιουλίου έως 17 Αυγούστου 2023 – αναχώρηση 18 Αυγούστου)
  3. 2 (δύο) υποτροφίες που αφορούν εξειδίκευση στην ορολογία του τομέα των Διεθνών Σχέσεων για διπλωμάτες ή δημοσίους υπαλλήλους, των οποίων το αντικείμενο εργασίας σχετίζεται με το θέμα στο Πανεπιστήμιο της Mons ( 03 έως 15 Ιουλίου 2023). *Καθώς εκ παραδρομής δεν αναφέρεται στο σχετικό επισυναπτόμενο, διευκρινίζεται ότι η εν λόγω υποτροφία καλύπτει επίσης τη διαμονή και διατροφή των υποτρόφων.

Οι αιτήσεις αποστέλλονται ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 05-05-2023 στην ακόλουθη διεύθυνση του τμήματος Φοιτητικών Θεμάτων και Υποτροφιών του υπουργείου Παιδείας:
foitmer.yp@minedu.gov.gr

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το σχετικό έγγραφο.

  1. fiche descriptive 
  2. fiche descriptive 
  3. fiche descriptive 
  4. Formulaire de candidanture 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *