ΥΠΑΙΘ: Υποτροφίες της Ελβετικής κυβέρνησης για ξένους φοιτητές σε μεταπτυχιακό – διδακτορικό επίπεδο για το ακαδ. έτος 2021-2022. Έως 31/10 η υποβολή αιτήσεων

Η Ελβετική κυβέρνηση μέσω της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Υποτροφιών για ξένουςφοιτητές (FCS) χορηγεί υποτροφίες για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Οι υποτροφίεςαπευθύνονται σε ερευνητές από όλα τα επιστημονικά πεδία που ενδιαφέρονται να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Ελβετία και αφορούν ερευνητικά προγράμματα ενός έτους σε επίπεδο διδακτορικών ή μετα-διδακτορικών σπουδών, καθώς και διδακτορικά προγράμματα. Επίσης προσφέρονται υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς των Τεχνών.

Λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τους τύπους και τη διάρκεια των υποτροφιών,τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής, την προετοιμασία του φακέλου και την εύρεση επόπτηγια την έρευνα, μπορούν να αναζητηθούν στα συνημμένα έγγραφα και στην εξής ιστοσελίδα  English: www.sbfi.admin.ch/scholarships_eng

Οι υποψήφιοι παραλαμβάνουν τις αιτήσεις από την Ελβετική Πρεσβεία στην Αθήνα (email:athens@eda.admin.ch). Προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 31η Οκτωβρίου 2020.

Le document de l’ Ambassade de Suisse sous forme pdf 

Οδηγίες για συμπλήρωση αίτησης στα Αγγλικά 

Application pdf 

Δελτίο Τύπου στα Ελληνικά 

Medical application

Notes concerning Corona Virus pandemic 

Supervisor 

Confidential letter of recommendation 

Έγγραφο research proposal 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *