Το ΕΑΠ συμμετείχε στη «Μέρα με τα Χρώματα» στη Θεσσαλονίκη στις 3 Σεπτεμβρίου 2022

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο συμμετείχε στο πολύχρωμο φεστιβάλ «Mέρα με τα Χρώματα» που διοργανώθηκε στο Καυταντζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022.

«Η Μέρα με τα Χρώματα» επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας με σκοπό να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους, χαρίζοντας τους στιγμές ξεγνοιασιάς, χορού και παιχνιδιού.

Το πολύχρωμο αυτό φεστιβάλ, άνοιξε τις πύλες του για ένατη χρονιά στις 2 μετά το μεσημέρι και περισσότεροι από 5.000, ενήλικες και παιδιά, πλημμύρισαν το Στάδιο πετώντας χρώματα ο ένας στον άλλον.

Το ΕΑΠ φιλοξενήθηκε σε ένα νεανικό και μοντέρνο stand, όπου γνωστοί makeup artists της πόλης έκαναν face painting αποκλειστικά με σχέδια στα χρώματα του Πανεπιστημίου.

Επίσης καταρτισμένοι συνεργάτες του Πανεπιστημίου παρείχαν πληροφορίες σε ενδιαφερόμενους φοιτητές, τόσο για τα νέα καινοτόμα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του, όσο και για τα σύντομα Προγράμματα Σπουδών του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ).Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με τη συμμετοχή του σε αυτή τη δράση, όπως και σε μελλοντικές, απευθύνεται στις νέες ηλικίες και πρεσβεύει ότι η γνώση, η μάθηση και η εξέλιξη δεν έχει σύνορα, ηλικία και όρια

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *