Το ΕΑΠ καλωσορίζει τους 8.287 νέους φοιτητές

Εκδήλωση υποδοχής νεοεισαχθέντων (πρωτοετών) φοιτητών διοργανώνει το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 (16:00 -18:00).

Σύμφωνα με τα στοιχεία που θα παρουσιαστούν αναλυτικά στην εκδήλωση, φέτος, οι διαδικτυακές πύλες του ΕΑΠ έχουν ανοίξει για 8.287 νεοεισερχόμενους φοιτητές, εκ των οποίων οι 2.432 θα φοιτήσουν σε Προπτυχιακά και οι 5.855 σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.

Στην κεντρική εκδήλωση, χαιρετισμό θα απευθύνουν προσκεκλημένοι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ο προεδρεύων της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ, αντιπρόεδρος Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, ο αντιπρόεδρος Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, αναπληρωτής καθηγητής Γεώργιος Σκρουμπής και ο αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, αναπληρωτής καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση των Σχολών του ΕΑΠ από τους κοσμήτορες κάθε Σχολής σε ξεχωριστό για κάθε Σχολή σύνδεσμο μετάδοσης μέσω Live-streaming (μέσω YouTube), ενώ η παρουσίαση κάθε Προγράμματος Σπουδών (Π.Σ.) θα πραγματοποιηθεί από το διευθυντή του Π.Σ. μέσω αίθουσας Webex, ο σύνδεσμος της οποίας θα είναι διαθέσιμος στο Ημερολόγιο του κάθε προγράμματος και στους Ψηφιακούς Χώρους Εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδοθεί μέσω Live-streaming (μετάδοση μέσω YouTube).

Ο σύνδεσμος της μετάδοσης της τελετής υποδοχής (Κεντρική Εκδήλωση) είναι:

Οι σύνδεσμοι της μετάδοσης της παρουσίασης των Σχολών του ΕΑΠ από τους κοσμήτορες κάθε Σχολής είναι οι εξής:

* Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας: https://youtu.be/dHUk6shljN4

* Σχολή Κοινωνικών Επιστημών: https://youtu.be/rfoSn0hh8Os

* Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών: https://youtu.be/D2pYb33XDb4

* Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών & Βιώσιμου Σχεδιασμού: https://youtu.be/-7U6GrmweMo

Τους νεοεισερχόμενους φοιτητές έχει καλωσορίσει, ήδη, με επιστολή του, ο προεδρεύων της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ και αντιπρόεδρος Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, στην οποία τους ευχαριστεί και τους συγχαίρει για την επιλογή τους να σπουδάσουν στο ΕΑΠ, «το μοναδικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο της χώρας και το μοναδικό το οποίο προσφέρει εξ ολοκλήρου σπουδές εξ αποστάσεως», αξιοποιώντας και εφαρμόζοντας την παιδαγωγική και διδακτική μεθοδολογία της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *