Το ΕΑΠ καλωσορίζει τους νέους φοιτητές του

Εκδήλωση υποδοχής νεοεισαχθέντων (πρωτοετών) φοιτητών πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, χθες Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2022 (16:00 -18:00).

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση, φέτος, οι διαδικτυακές πύλες του ΕΑΠ έχουν ανοίξει για 8.078 νεοεισερχόμενους φοιτητές, εκ των οποίων οι 2.339 θα φοιτήσουν σε Προπτυχιακά και οι 5.739 σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.

Στην κεντρική εκδήλωση, χαιρετισμό απηύθυναν οι προσκεκλημένοι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, Επίτιμος Καθηγητής της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ και  ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ Καθηγητής κ. Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας, ενώ από μέρους του πανεπιστημίου χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ, καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, καθηγητήςΙωάννης Συμπέθερος, ο Αντιπρόεδρος Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, αναπληρωτής καθηγητής Λεωνίδας Δουκάκης και ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης.

Ακολούθησε παρουσίαση των Σχολών του ΕΑΠ από τους κοσμήτορες κάθε Σχολής σε ξεχωριστό για κάθε Σχολή σύνδεσμο μετάδοσης μέσω Live-streaming ,ενώ η τελετή ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση κάθε Προγράμματος Σπουδών (Π.Σ.) από το διευθυντή του Π.Σ. μέσω αίθουσας Webex.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *