Το Αποκριάτικο musical “ Το Καρναβάλι του Καραγκιόζη” από το Θέατρο Σκιών Θανάση & Κώστα Σπυρόπουλου τον Φεβρουάριο για τρεις μοναδικές παραστάσεις στην Εναλλακτική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου

Ακούσατε… ακούσατε…

            Το Θέατρο Σκιών Θανάση & Κώστα Σπυρόπουλου παρουσιάζει το    Αποκριάτικο musical  “ Το Καρναβάλι του Καραγκιόζη” για τρεις μοναδικές παραστάσεις στην  Εναλλακτική  Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου στις 4/2, 11/2 και 18/2 ώρα 18:00μμ.

            Πρόκειται για μια διαδραστική παράσταση musical με διπλό μπερντέ και ζωντανή τριμελής ορχήστρα, που απαρτίζεται από γνωστούς μουσικούς.

            Πίσω από το μπερντέ ο Καραγκιοζοπαίχτης Κώστας Σπυρόπουλος γιος του βετεράνου Καραγκιοζοπαίχτη Θανάση Σπυρόπουλου θα σας παρουσιάσει 60λεπτη παράσταση Καραγκιόζη για μικρούς και μεγάλους.

            Στο ρόλο του ζωντανού Καραγκιόζη ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης.

Στο σαντούρι ο Πάνος Βέργος, στο βιολίο Μανώλης Κόττορος, στο λαούτοο Μπάμπης Μαρκουλής.

            Την παράσταση σκηνοθετεί ο Κώστας Σπυρόπουλος. Η μουσική επιμέλεια είναι του Πάνου Βέργου. Στην επιμέλεια και κατασκευή σκηνικών μπερντέ και φιγούρων ο  Θανάσης Σπυρόπουλος και Λία Οικονομοπούλου. Η κατασκευή των σκηνικών είναι Διά χειρός Ευθαλίας.

            Ελάτε να διασκεδάσετε μαζί με την οικογένειά σας να τραγουδήσετε να χορέψετε στους ρυθμούς της Αποκριάς με τον Καραγκιόζη.

Θα σας περιμένουμε !

            Τιμή εισιτηρίου                  : 10€

            Προπώληση εισιτηρίων : Viva.gr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *