Τετάρτη 7/2/2018. Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Μετρό Σύνταγμα. Έκθεση- εκδήλωση με τίτλο: “Το ΕΠΑΛ δημιουργεί”

Ολοκληρώνονται από τους υπεύθυνους οι ετοιμασίες για την Έκθεση-Εκδήλωση

“Το ΕΠΑΛ δημιουργεί”

που θα είναι ανοιχτή για το κοινό από την Τετάρτη 7 έως και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Η έκθεση αποτελεί μια πρώτη απόπειρα ολοκληρωμένης προβολής της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σε έναν χώρο εύκολα προσβάσιμο και λειτουργικό και με δεδομένη την πολύ σοβαρή προσπάθεια που καταβάλουν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης της Έκθεσης αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών και να αποτελέσει ένα μεγάλο βήμα ώστε η Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση να έρθει επιτέλους στο προσκήνιο.

Η συντονίστρια της παρουσίασης του τομέα Υγείας Πρόνοιας και Ευεξίας, Διευθύντρια του 3ου Ε.Κ. Αμαρουσίου κ. Νατάσα Μακελαράκη ανέφερε στο diodos.edu.gr

   Φτάσαμε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση των ετοιμασιών για την παρουσίαση των τομέων και των ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ στο πλαίσιο της Έκθεσης-Εκδήλωσης <ΤΟ ΕΠΑΛ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ>.

Θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου αλλά και όλους όσους εργάστηκαν για την επίτευξη του στόχου μας που είναι η πλήρης, αναλυτική και έγκυρη παρουσίαση της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και στην Ελληνική κοινωνία γενικότερα. Θεωρώ ότι ιδιαίτερα αυτή την εποχή που χαρακτηρίζεται από:

  • βαθιές και βίαιες αλλαγές στον τομέα της αγοράς εργασίας,
  • τον αφανισμό άλλοτε δυναμικών κλάδων της οικονομίας και
  • την εμφάνιση στο προσκήνιο άλλων που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην προσδοκώμενη ανάπτυξη της οικονομίας,

είναι η ώρα να έρθει στο προσκήνιο η Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση. Είμαι βέβαιη ότι μπορεί και πρέπει να αποτελέσει, τροφοδοτώντας με τους άριστα εκπαιδευμένους αποφοίτους της όλους τους κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας, πολύτιμο εργαλείο στην προσπάθεια που αναμένεται να καταβληθεί για την οικονομική ανάπτυξη. Αυτός είναι και ο σκοπός της έκθεσης, να φέρει την Τεχνική Επαγγελματική εκπαίδευση στο προσκήνιο.

Απευθύνομαι ιδιαίτερα στους μαθητές των Γυμνασίων και τους γονείς τους  και τους καλώ να επισκεφθούν την εκδήλωση. Για μας θα είναι μεγάλη η χαρά να τους υποδεχτούμε, να  συζητήσουμε μαζί τους, να λύσουμε κάθε απορία τους. Ελπίζουμε για αυτούς να προκύψει μια ακόμη ενδιαφέρουσα επιλογή για την συνέχιση των σπουδών τους.

Την έκθεση μπορούν να επισκεφτούν:

Μαθητές και μαθήτριες  της Γ΄ Γυμνασίου, της Α΄ Λυκείου (ΓΕΛ/ΕΠΑΛ) και της Β΄ και Γ΄ ΕΠΑ.Λ., στο πλαίσιο προγραμματισμού των σχολικών δραστηριοτήτων, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού (κ. Χρουσή Σταματία 210.3443439, 210. 3443158).

Σε περίπτωση αδυναμίας τηλεφωνικής επικοινωνίας αποστολή  ηλεκτρονικού μηνύματος στο  schrousi@minedu.gov.gr με τα στοιχεία του σχολείου.

Ώρες λειτουργίας: 10 π.μ.- 8 μ.μ.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *