Συνεργασία της We4All με την εταιρία Jacobs Dοuwe Egberts GR

Η We4All στοχεύει να βοηθήσει τη φύση να ανακάμψει αντιστρέφοντας την κλιματική κρίση δεκαετιών.  Η φετινή δεντροφυτευτική σεζόν ξεκίνησε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου με την Jacobs Douwe Egberts Greece (JDE GR) με περισσότερους από 70 ενθουσιώδεις και δυναμικούς εθελοντές/εργαζόμενους, πραγματοποιώντας μια σημαντική δράση στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου στις Αχαρνές.

Η JDE υποστηρίζει το πρόγραμμα We4all ως προστάτης της γης, μια συνεργασία που καλύπτει τη φύτευση 2000 νέων δέντρων σε περιοχές, όπου υπάρχει ανάγκη. Υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της ομάδας μας, οι εθελοντές ενημερώθηκαν για τους σωστούς τρόπους φύτευσης δέντρων και προχωρήσαμε στη φύτευση 170 δέντρων και δενδρυλλίων. Η δράση αυτή είχε ως αποτέλεσμα τον εξωραϊσμό της περιοχής, αλλά ταυτόχρονα έδωσε μια ανάσα ελπίδας στους κατοίκους, καθώς σε αυτό το σημείο δημιουργείται ένα πάρκο που θα ανεβάσει το βιοτικό τους επίπεδο και θα δώσει περιβαλλοντική αξία στη γειτονιά.

Συνεχίζουμε τις δράσεις μας για το περιβάλλον, τους ανθρώπους και την κοινωνία. Μαζί με τους υποστηρικτές μας, κάθε χρόνο πραγματοποιούμε όλο και περισσότερες και μεγαλύτερες δράσεις που προάγουν την περιβαλλοντική συνείδηση των πολιτών με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για το σπίτι μας, τον πλανήτη γη.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *