Συνδιοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου «Ο Άγιος Στυλιανός» και την Αιμοδοσία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (Π.Γ.Ν.Π.) στις 08 Φεβρουαρίου και στις 15-16 Φεβρουαρίου 2024

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου «Ο Άγιος Στυλιανός», συνεργάζονται και πάλι για το κοινό καλό.

Συγκεκριμένα διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024, στην έδρα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Παρ. Αριστοτέλους 18, Περιβόλα – Πάτρα), ώστε να προσφέρουν αίμα για τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο, το Εκπαιδευτικό και Διοικητικό Προσωπικό, αλλά και όσοι φοιτητές ανταποκριθούν στη πρόσκληση που θα λάβουν.

Πρόκειται για τη δεύτερη αιμοδοσία που πραγματοποιείται στην έδρα του Ε.Α.Π. και στόχος του Προέδρου, Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, της Διοίκησης και των εργαζομένων, είναι να εξελιχθεί η πρωτοβουλία αυτή, σε θεσμό προσφοράς στην πόλη.

Επίσης συνδιοργανώνουν διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2024 στην Πλατεία Γεωργίου με τη συνεργασία της Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (Π.Γ.Ν.Π.) και καλούν τους συμπολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *