Συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.) θα συμμετέχει από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με σκοπό να ενημερώσει το κοινό για τα εβδομήντα (70) και πλέον Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, τα οποία ανανεώνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς με νέα καινοτόμα Προγράμματα, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.
Το Ε.Α.Π. είναι το κατ’ εξοχήν Δημόσιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση με περισσότερους από 70.000 φοιτητές και προσκαλεί τους υποψήφιους φοιτητές να «Ανοίξουν Νέα Σελίδα στη Ζωή τους» επιλέγοντας το Πρόγραμμα Σπουδών που τους ταιριάζει, φοιτώντας σε 1 από τα 4 καλύτερα Ανοικτά πανεπιστήμια παγκοσμίως.
Επισημαίνεται πως η οικονομική συμμετοχή σε όλα τα προγράμματα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και παρέχονται υποτροφίες αριστείας με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια.
Σε ένα σύγχρονο χώρο στο Stand 3 του Περιπτέρου 14 «Akademia», οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν «διαδραστικά» στους ηλεκτρονικούς χώρους εκπαίδευσης “Online Courses” και στο “Onlabs: A VR Biology Lab”: «Εξάσκηση στη λειτουργία και το χειρισμό του φωτονικού μικροσκοπίου», το οποίο αποτελεί συμπληρωματικό εκπαιδευτικό υλικό στην Εργαστηριακή Θεματική Ενότητα της Βιολογίας στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εισαγωγή στις Φυσικές Επιστήμες» της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας (Σ.Θ.Ε.Τ.).
Στο Stand -3- έμπειρα στελέχη του Ιδρύματος θα υποδέχονται τους επισκέπτες από τις 10 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ., το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, ομοίως και το επόμενο Σαββατοκύριακο (16 & 17 Σεπτεμβρίου), ενώ τις καθημερινές από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *