Στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά ο γνωστός καλλιτέχνης του Θεάτρου Σκιών Κώστας Σπυρόπουλος

Ο γνωστός καλλιτέχνης του Θεάτρου Σκιών Κώστας Σπυρόπουλος, παίρνει τον Καραγκιόζη του και συμμετέχει στις Περιφερειακές Εκλογές, στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο γνωστός Καραγκιοζοπαίχτης Κώστας Σπυρόπουλος, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα, στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά “ Αττική Μπροστά”

Είμαστε μια ανάσα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο Κώστας Σπυρόπουλος, πατέρας τριών παιδιών, γιος του εκλιπόντος Εθνικού μας Καραγκιοζοπαίχτη Θανάση Σπυρόπουλου, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, με τον Νίκο Χαρδαλιά, ως Περιφερειακός Σύμβουλος.

Σε ανάρτησή του ο Κώστας Σπυρόπουλος αναφέρει :

“ Με πρότυπό μου τον λαϊκό ήρωα Καραγκιόζη και τη βαριά κληρονομιά του ονόματος του πατέρα μου και της ιστορίας του “Σπυροπούλειου Θεάτρου Σκιών ” που συνεχίζω και εκπροσωπώ, αποφάσισα να αγωνιστώ στον κεντρικό τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Όραμά μου, είναι η η διάσωση και η διατήρηση του Θεάτρου Σκιών, με τη δημιουργία ενός βιωματικού μουσείου Καραγκιόζη, που θα περιλαμβάνει εκθέματα από το 1820 μέχρι σήμερα, με πολύτιμο συλλεκτικό υλικό, που ανήκει στην οικογένειά μου.

Κύριο μέλημά μου, είναι “Ο πολιτισμός των παιδιών μας” και η στήριξη της παιδείας σε κάθε γειτονιά του κεντρικού τομέα, με τη συνεχή λειτουργία και ανάπτυξη της “1ης Ακαδημίας Καραγκιοζοπαιχτών” στην οποία οι νέοι, γίνονται κοινωνοί της Τέχνης του Θεάτρου Σκιών και αναδεικνύουν, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της άυλης πολιτιστικής μας κληρονομιάς, που κινδυνεύει να παρέλθει. Αλλά και η προβολή και η προάσπιση κάθε μορφής ελληνικής παραδοσιακής τέχνης, προκειμένου να γαλουχηθεί η νέα γενιά. Γιατί ο πολιτισμός είναι το μέλλον των παιδιών μας. Γιατί ο πολιτισμός είμαστε, εμείς!!!

Με τον Νίκο Χαρδαλιά μας συνδέει σχέση βαθιάς φιλίας και αλληλοσεβασμού και τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, πάνω απ’ όλα για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, αλλά και για την ευκαιρία, που μου έδωσε προκειμένου να αναδείξω μαζί με τους συμπολίτες μου, τις γειτονιές, που μεγαλώσαμε. Η Νέα Φιλαδέλφεια, η Νέα Χαλκηδόνα, η Αθήνα, ο Βύρωνας, το Γαλάτσι, η Δάφνη, ο Υμηττός, η Ηλιούπολη, η Καισαριανή και του Ζωγράφου, πρέπει και μπορούν να μεταμορφωθούν σε πανευρωπαϊκή κοιτίδα πολιτισμού.

Πιστεύω σε εσάς και δεσμεύομαι όλοι μαζί να δημιουργήσουμε το νέο πρόσωπο της Περιφέρειάς μας.

Για μία νέα Αττική :  Αττική Μπροστά  ”.

Mobile          : +30 6941545054

Ε-mail          : karagiozisspiropoulou@hotmail.com

Facebook     : Κώστας Σπυρόπουλος

Instagram  : kwstasspiropoulos

You Tube      : Θέατρο Σκιών Καραγκιόζης Σπυρόπουλου

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *