ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙ.Α: Ημερίδα, με θέμα: «Μεταρρύθμιση στο Ελληνικό Σχολείο. Προβληματισμοί και Προτάσεις»

Η ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙ.Α (ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για ΠΑΙΔΕΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ) διοργανώνει Ημερίδα, με θέμα:

«ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ και ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ»,

το ΣΑΒΒΑΤΟ 10/03/2018, και ώρες 09:00-17.30, στην Αίθουσα ΑΘΗΝΑ του Wyndham Grand AthensΜεγ. Αλεξάνδρου 2, Πλατεία Καραϊσκάκη Αθήνα.

Βασικό στόχο της ΠΡΩΠΑΙΔΕΙΑ αποτελεί η μεταρρύθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας κατά τρόπο συνολικό, σύγχρονο και σύμφωνο με τις διεθνείς εξελίξεις. Για την προώθηση αυτού του στόχου, η ΠΡΩΠΑΙΔΕΙΑ έχει ήδη προχωρήσει και συνεχίζει να προχωρά σε ποικίλες δράσεις. Μια από αυτές είναι και η διοργάνωση συζητήσεων γύρω από κεντρικά, στρατηγικής σημασίας, ζητήματα του χώρου.

Στην Ημερίδα Εργασίας της 10 Μαρτίου 2018, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, φέρνουμε γύρω από το ίδιο τραπέζι ανθρώπους από τα Σχολεία, τα Πανεπιστήμια, το χώρο της εργασίας, των επιχειρήσεων, τα πολιτικά κόμματα και γενικότερα τα κέντρα αποφάσεων, με στόχο να συζητηθεί αναλυτικά και σε κάθε δυνατή διάσταση το στρατηγικής σημασίας ζήτημα της συνολικής μεταρρύθμισης στο χώρο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έρευνας και της σπουδαιότητας ενός τέτοιου εγχειρήματος, τελικά, στη σύγχρονη, ισόρροπη, πολύπλευρη και ουσιαστική ανάπτυξη της χώρας.

Για να συμμετάσχετε στην ημερίδα πρέπει να υποβάλετε δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

https://tinyurl.com/prwpaideia

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την πρόσκληση 

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το πρόγραμμα της ημερίδας. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *