Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς: Τάνια Γιαννούλη τρίο, συναυλία τζαζ μουσικής στο Μουσείο μαστίχας Χίου την Τετάρτη 10 Αυγούστου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου, παρουσιάζει, την Τετάρτη 10 Αυγούστου (ώρα 21:00), συναυλία τζαζ μουσικής, στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη πιανίστα και συνθέτρια Τάνια Γιαννούλη, μια από τις πιο δυναμικές φωνές της σύγχρονης τζαζ, αφήνει το δικό της μουσικό αποτύπωμα αντλώντας έμπνευση από διαφορετικές μουσικές: κινηματογραφική, σύγχρονη μουσική δωματίου, πλήρως αυτοσχεδιαστική, τζαζ και έθνικ, συνδυασμένες με συναρπαστικό τρόπο. Μαζί με τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο και τον Κυριάκο Ταπάκη, θα παρασύρουν το κοινό σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με πρωτότυπες συνθέσεις που θολώνουν τα όρια μεταξύ Ανατολής-Δύσης και σύγχρονης, world και τζαζ μουσικής.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 6ου Μουσικού Φεστιβάλ Χίου που θα πραγματοποιηθεί από 3 έως 13 Αυγούστου στη Χίο (www.chiosmusicfestival.gr). Την καλλιτεχνική διεύθυνση του φεστιβάλ υπογράφουν η Όλγα Holdorff Μυριαγκού και ο Λευτέρης Βενιάδης.

Συντελεστές:
Τάνια Γιαννούλη (πιάνο)
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος (τρομπέτα)
Κυριάκος Ταπάκης (ούτι)

Η είσοδος είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22710 72212 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Μουσείο Μαστίχας Χίου
Πυργί, Θέση Ράχη (Τεπέκι), 821 02 Χίος
Τ: 22710 72212 | www.piop.gr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *