Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς: Οι τρεις αρχειογράφοι, σώμα-μυαλό-καρδιά. Θεματικό εργαστήρι την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου. Δωρεάν συμμετοχή

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το θεματικό εργαστήρι για ενήλικες, «οι τρεις αρχειογράφοι» (σώμα, μυαλό, καρδιά) την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 (ώρα 17:30), στο κτήριο του Ιδρύματος, στον Ταύρο.

Αισθήσεις και δεξιότητες (σώμα), τρόπος σκέψης και γνώσεις (μυαλό), συναισθήματα και η έκφρασή τους (καρδιά) θα αποτελέσουν τους προσωπικούς αρχειογράφους των συμμετεχόντων στο εργαστήρι με εμψυχώτρια την Αργυρώ Καραβίνου. Στόχος του εργαστηρίου, που θα ολοκληρωθεί σε τρεις δίωρες συναντήσεις, είναι η καταγραφή και αφήγηση της μοναδικής ιστορίας του καθενός. Αξιοποιώντας τεχνικές όπως η ηχοκίνηση και το σωματικό θέατρο, οι συμμετέχοντες θα οδηγηθούν στη δόμηση και την αφήγηση της προσωπικής ιστορίας τους αλλά και στην αναγνώριση συλλογικών μοτίβων, δημιουργώντας εν τέλει την ιστορία της ομάδας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ στο τηλέφωνο 210 3418051, Δευτ.-Παρ. 10:00-17:00.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *