Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς: Διαδικτυακό εργαστήρι δημιουργικής γραφής με τίτλο “Στιγμιότυπο ζωής” την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Δωρεάν συμμετοχή

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου (ώρες 10:30-13:30), διαδικτυακό εργαστήρι δημιουργικής γραφής, με τίτλο «Στιγμιότυπο ζωής».

Πολλοί Έλληνες αλλά και ξένοι συγγραφείς έχουν αντλήσει έμπνευση από την προσωπική τους ιστορία. Στο εργαστήρι, οι συμμετέχοντες διαλέγουν μια δική τους στιγμή-ορόσημο στη ζωή τους, με την οποία θα ήθελαν να συνδεθούν. Με την ασφάλεια της χρονικής απόστασης και με την κατάλληλη καθοδήγηση από τις εισηγήτριες Στέλλα Τενεκετζή και Βικτώρια Φούρναρη, θα προσεγγίσουν τη βιωματική-ημερολογιακή γραφή.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε άτομα 60 ετών και άνω.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση KyriaziK@piraeusbank.gr, γράφοντας ονοματεπώνυμο, ηλικία, και τηλέφωνο επικοινωνίας. Θα ειδοποιηθούν οι 20 πρώτοι και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή τους στο διαδικτυακό εργαστήρι.

Σύνδεσμος Γραφείου Θεσσαλονίκης
Εθνικής Αμύνης 5-7, T.K.546 21, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 293812 | www.piop.gr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *