Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς: Ανοιξιάτικο bazaar βιβλίων στα Museumshops

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει ανοιξιάτικο bazaar των εκδόσεών του, από την Παρασκευή 8 έως και την Κυριακή 17 Απριλίου, στα Museumshops Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς και στα πωλητήρια του Δικτύου Μουσείων ΠΙΟΠ.

Μικροί και μεγάλοι βιβλιόφιλοι μπορούν να γνωρίσουν το πλούσιο εκδοτικό έργο του Ιδρύματος, να ξεφυλλίσουν βιβλία και να αποκτήσουν ή να δωρίσουν τίτλους, με έκπτωση από 10% έως και 45%.

Οι Εκδόσεις ΠΙΟΠ περιλαμβάνουν μελέτες για την οικονομική ιστορία, την αρχιτεκτονική, την εξέλιξη του αστικού και αγροτικού τοπίου, το περιβάλλον, τη βιομηχανική κληρονομιά· μεταφράσεις έργων-σταθμών στα πεδία της μουσειολογίας, της βιομηχανικής αρχαιολογίας και της προβιομηχανικής παραγωγής, της ιστορίας των τεχνικών και της τεχνολογίας· βιβλία για την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά και τα Ιστορικά Κέντρα πόλεων· και μια πλούσια συλλογή τίτλων με σημείο αναφοράς τις θεματικές των εννέα θεματικών μουσείων του Δικτύου Μουσείων ΠΙΟΠ.

Επίσης, οι μικροί αναγνώστες θα ανακαλύψουν παιδικά βιβλία με όμορφες ιστορίες που σχετίζονται με τις θεματικές των Μουσείων  του Ιδρύματος.Αναζητήστε τις Εκδόσεις ΠΙΟΠ στα:

– Museumshop Αθήνας

Στοά Σπυρομήλιου, Ισόγειο, Τ: 210 3224923– Museumshop Θεσσαλονίκης

Λεωφ. Νίκης 9Α και Δημοσθένους, Τ: 2310 527536– στα εννέαπωλητήρια του Δικτύου Μουσείων ΠΙΟΠ.

Από τις εκπτώσεις εξαιρούνται οι αγορές μέσω eshop.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *