Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων: Αναβολή 47ου Συνεδρίου και της Γενικής Συνέλευσης της ΠΕΦ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ
Αθήνα, 21/9/2020


«Θέμα: Αναβολή 47ου Συνεδρίου και Γενικής Συνέλευσης»

Αγαπητοί συνάδελφοι,
μέλη των Τοπικών Συνδέσμων όλης της χώρας,
μέλη και φίλοι της ΠΕΦ σε Ελλάδα και Κύπρο
Σας ενημερώνουμε ότι το Δ. Σ. της ΠΕΦ σε τηλεσυνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2020, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που διαμορφώνει η συνέχιση της πανδημίας και τα μέτρα τα οποία λαμβάνει η Πολιτεία μέσω του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπισή της, αποφάσισε:
➢ τη μετάθεση διεξαγωγής του 47ου συνεδρίου της Ένωσής μας με θέμα «Το 1821 στα γράμματα και στις τέχνες», το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί από 5 έως 7 Νοεμβρίου 2020 στην Αθήνα, για την Άνοιξη του
(για τους μήνες Απρίλιο ή Μάιο). Ο τόπος διεξαγωγής του Συνεδρίου παραμένει ο ίδιος.
➢ την αναβολή της εκλογο-απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης και των συνακόλουθων αρχαιρεσιών ανάδειξης νέου Δ.Σ. της Ένωσης, επίσης για την Άνοιξη του 2021 (για τους μήνες Απρίλιο ή Μάιο).
➢ το Δ.Σ. της ΠΕΦ θα προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο διεξαγωγής του Συνεδρίου και της Γενικής Συνέλευσης στις αρχές του 2021, εφόσον θα υπάρχουν δεδομένα πορείας της πανδημίας, που θα επιτρέπουν τον σχετικό προγραμματισμό.
Το Δ.Σ. της ΠΕΦ σε συνεργασία με τη νομική σύμβουλο της Ένωσής μας, θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία της ΠΕΦ στο επόμενο διάστημα.
Αγαπητοί συνάδελφοι
Η ΠΕΦ θα συνεχίσει, με όσα μέσα διαθέτει, να επιτελεί το υψηλό της χρέος απέναντι στους συναδέλφους φιλολόγους υπερασπιζόμενη τις άφθαρτες αξίες της ανθρωπιστικής παιδείας.


Με εγκάρδιες ευχές για Καλή Δύναμη σε όλους


Για το Δ.Σ. της ΠΕΦ

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την ανακοίνωση

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *