Ο Γιώργος Κωνσταντίνου στις Συναντήσεις του Να Μου Γελλάς

Το Να Μου Γελλάς, το στέκι που έχεις μαζί σου παντού μέσα από την ιστοσελίδα www.namougellas.com, συνεχίζει να σε καλεί σε πρωτότυπες συναντήσεις που γίνονται εμπειρίες ζωής. Την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, ο σπουδαίος ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου, θα συνομιλήσει ζωντανά με δέκα συνδρομητές του Να Μου Γελλάς.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου, αγαπήθηκε από όλους, τόσο ως «Αντωνάκης» του ελληνικού κινηματογράφου που επέμενε να παίρνει το καπελάκι του και να φεύγει, όσο και μέσα από  σπουδαία θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές στο πέρασμα δεκαετιών.  Στην συνάντηση του Να Μου Γελλάς με θέμα: «Σταματήστε το χρόνο. Θέλω να κατέβω», θα φέρει την αύρα που γνωρίζουμε, αγαπάμε και σεβόμαστε και πολλές σελίδες από ιστορίες που αγαπάει εκείνος. Για να μοιραστεί ακόμα κάτι μοναδικό μαζί μας.

Το Να Μου Γελλάς βάζει την ιδέα, τον καφέ και την μοναδική ευκαιρία να ζήσεις κάτι μοναδικό.

Εσύ βάλε τη συμμετοχή στο διάλογο και την πολύτιμη παρουσία.

Πώς μπορείς να συμμετέχεις;

Μπες στο www.namougellas.com.

Μέχρι τις 10πμ τη Δευτέρα 17/10, oι συνδρομητές του Να Μου Γελλάς μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη συνάντηση.

Οι δέκα που θα κληρωθούν θα ενημερωθούν μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.

Η συνάντηση θα γίνει ζωντανά στην Πλάκα και μέσω zoom για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν. 

Γνώρισε το Να Μου Γελλάς, ευχαριστήσου τις λογοτεχνικές ιστορίες που σου φέρνει, ζήσε τις μοναδικές συναντήσεις που οργανώνει για σένα.

Γνώρισε το Να Μου Γελλάς.

Θα γίνει η παρέα σου όπου κι αν πας!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *