ΟΛΜΕ: Κατάλογος θεάτρων και κινηματογράφων που παρέχουν εκπτώσεις στα μέλη της Ομοσπονδίας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΕΑΤΡΩΝ και ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

  1. Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ της ΟΛΜΕ (2023 – 2024) χορηγείται από τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ μόνο σε μέλη οικονομικά τακτοποιημένα για το 2023-2024 και ισχύει  μέχρι 31/12/2024.  
  1. Στην Κάρτα Μέλους, σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ, πρέπει απαραιτήτως να επικολληθεί φωτογραφία του δικαιούχου, διαφορετικά δεν θα γίνεται δεκτή από τα Θέατρα και τους Κινηματογράφους.
  1. Η Κάρτα Μέλους είναι προσωπική, δηλαδή ισχύει για 1 άτομο, πλην εξαιρέσεων, όπου αυτές αναφέρονται, ενώ διατίθεται στους συναδέλφους από τις ΕΛΜΕ τους . (Τα τηλέφωνα επικ/νίας των ΕΛΜΕ θα τα “κατεβάσετε” από … εδώ
  1. Για τη χρήση της Κάρτας Μέλους οι συνάδελφοι πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και να τηρούν αυστηρά τους περιορισμούς-προϋποθέσεις που αναφέρονται.
  1. Παρακαλούνται τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ να κοινοποιήσουν στα Σχολεία τον παρόντα Κατάλογο.
  1. Οι συνάδελφοι μπορούν να ενημερώνονται από το site της ΟΛΜΕ (https://www.olme.gr/category/politistika/ ) για τυχόν επικαιροποίηση και εμπλουτισμό του Καταλόγου με νέες προσφορές-εκπτώσεις.

 Τέλος, προκειμένου να μην υπάρχουν παρερμηνείες και να μην ταλαιπωρούνται οι συνάδελφοι, θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία των συναδέλφων με τα θέατρα και τους κινηματογράφους.

Για τον Κατάλογο σε pdf πατήστε … εδώ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *