ΟΛΜΕ: Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας την Τετάρτη 18/07/2018 στις 2 μ.μ.

Κάλεσμα μέσω της ιστοσελίδας της προς τα μέλη των  ΕΛΜΕ του Λεκανοπεδίου σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας την Τετάρτη 18/07/2018 στις 2 μ.μ. απευθύνει η ΟΛΜΕ.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο με αρ. πρ. 109333/ΕΖ , αναφέρεται στο κάλεσμα, ο τελικός καθορισμός όλων των τμημάτων μεταξύ των οποίων και των ολιγομελών θα ανακοινωθεί μέχρι στις 15 Ιουλίου από το Υπουργείο Παιδείας. Επίσης με την ίδια εγκύκλιο καλούνται τα Υπηρεσιακά Συμβούλια να τοποθετήσουν μέχρι τέλους Ιουλίου τους εκπαιδευτικούς σε λειτουργικά κενά.
Είναι γνωστή η θέση του κλάδου ότι το κλείδωμα όλων των τμημάτων και οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών πρέπει να γίνονται το Σεπτέμβρη μετά τις συνεδριάσεις των Συλλόγων διδασκόντων.
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ έγκαιρα ζήτησε συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας με κύριο αίτημα την απόσυρση της ως άνω εγκυκλίου και την έκδοση νέας σύμφωνα με τις θέσεις μας.
Δυστυχώς δεν λάβαμε ικανοποιητικές απαντήσεις και συγκεκριμένες δεσμεύσεις στα συγκεκριμένα ζητήματα.
Γι’ αυτό το λόγο,
Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καλεί όλες τις ΕΛΜΕ του Λεκανοπεδίου σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας την Τετάρτη 18/07/2018 στις 2 μ.μ. προκειμένου να απαιτήσουμε την απόσυρση της εγκυκλίου και την έγκριση όλων των ολιγομελών τμημάτων Γενικής Παιδείας, ομάδων προσανατολισμού, τομέων και ειδικοτήτων και τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών το Σεπτέμβριο

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το κάλεσμα της ΟΛΜΕ 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *