Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Διαγωνισμός στα Οικονομικά με τίτλο «ΕΡΜΗΣ» για μαθητές Γ΄ τάξης Λυκείου. Από 1 έως 31/1/24 η υποβολή των αιτήσεων. Στις 23 Μαρτίου 2024 ηλεκτρονικά η 1η φάση του διαγωνισμού

Εγκρίθηκε από το ΥΠΑΙΘΑ, για το σχολικό έτος 2023-2024, η διεξαγωγή του Μαθητικού Διαγωνισμού στα Οικονομικά με τίτλο «ΕΡΜΗΣ», ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων όλης της χώρας και του εξωτερικού.

Ο μαθητικός διαγωνισμός «ΕΡΜΗΣ» στα Οικονομικά είναι ένας ετήσιος θεσμός άμιλλας οικονομικών γνώσεων που απευθύνεται σε μαθητές/μαθήτριες Γ’ Λυκείου όλων των Σχολείων της χώρας, καθώς επίσης, και Ελληνικών σχολείων του εξωτερικού. Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό εξετάζονται γραπτά στο γνωστικό αντικείμενο των Οικονομικών, όπως προσδιορίζεται από την σχετική διδακτέα ύλη του Λυκείου αλλά και τις ευρύτερες γνώσεις και ζητήματα τα οποία περιέχονται σε άλλα παρεμφερή βιβλία. Ο διαγωνισμός είναι ετήσιος και ξεκίνησε το 2020 με αφορμή τον εορτασμό των 100 ετών από την ίδρυση του ΟΠΑ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *