ΟΛΜΕ: Καταστήματα που χορηγούν έκπτωση 10% με την Κάρτα Μέλους

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

1.Είσοδος στα πρατήρια στρατού  (καταστήματα)

2. Είσοδος στα πρατήρια του ναυτικού (καταστήματα)

3. attica CITY LINK                                                                  10% (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κατά τις περιόδους των εκπτώσεων).

4. attica GOLDEN HALL                                                         10% (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κατά τις περιόδους των εκπτώσεων).

5. attica THE MALL ATHENS                                                 10%  (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κατά τις περιόδους των εκπτώσεων).

6. attica ΤΣΙΜΙΣΚΗ                                                                   10% (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κατά τις περιόδους των εκπτώσεων).

7. attica MEDITERRANEAN COSMOS                                 10% (ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ κατά τις περιόδους των εκπτώσεων).

  Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ της ΟΛΜΕ (2023 – 2024) χορηγείται από τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ μόνο σε μέλη οικονομικά τακτοποιημένα για το 2023-2024 και ισχύει  μέχρι 31/12/2024.  

  Στην Κάρτα Μέλους, σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ, πρέπει απαραιτήτως να επικολληθεί φωτογραφία του δικαιούχου, διαφορετικά δεν θα γίνεται δεκτή.

  Η Κάρτα Μέλους είναι προσωπική, ενώ διατίθεται στους συναδέλφους από τις ΕΛΜΕ τους . (Τα τηλέφωνα επικ/νίας των ΕΛΜΕ θα τα “κατεβάσετε” από … εδώ

  Για τη χρήση της Κάρτας Μέλους οι συνάδελφοι πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και να τηρούν αυστηρά τους περιορισμούς-προϋποθέσεις όπου αναφέρονται.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *