Ε.Ε.Φ.Ε.Ε.: Ολοκλήρωση β’ φάσης Διαγωνισμού «Αριστοτέλης» 2024 και επιλογή μαθητών για τη Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής 2024

Η Β΄ Φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής “Αριστοτέλης” για την Γ΄ Λυκείου διεξήχθη στις 5/1/2024 στους χώρους του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η αξιολόγηση των γραπτών δοκιμίων και των πειραματικών εκθέσεων έγινε από επιτροπή βαθμολογητών.
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι 44 πρωτεύσαντες της Α΄ Φάσης, όπως είχε ανακοινωθεί στον διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας. Για να εξασφαλιστεί η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, μεσολάβησε και τηλεφωνική επικοινωνία με τα αντίστοιχα σχολεία. Προσήλθαν τελικά 39 μαθητές μαθήτριες και οι γονείς – συγγενείς τους, που είχαν τη δυνατότητα, τον χρόνο και τη διάθεση να
μετακινηθούν από τον τόπο διαμονής τους, κατά την διάρκεια μιας «ημέρας διακοπών», ώστε να συμμετέχουν στην διαγωνιστική διαδικασία. Εκτιμώντας αυτή την έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντός τους για την Φυσική, ευχαριστούμε τόσο τους μαθητές και τις μαθήτριες και μελλοντικούς φοιτητές / φοιτήτριες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όσο και τους γονείς τους που παρείχαν αμέριστη και έμπρακτη υποστήριξη.

Πατήστε εδώ για να δείτε την ανακοίνωση με την τελική κατάταξη των διαγωνισθέντων

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *