Επιστημονική Ημερίδα 5/5/2019 “Νέες Προσεγγίσεις στη διδακτική της Γαλλικής Γλώσσας” – Επιστημονική Εσπερίδα 6/5/2019 “Συνεργατική παιδαγωγική – Παιδαγωγική Freinet”

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο διοργανώνει δύο εκδηλώσεις με καλεσμένο τον επίτιμο καθηγητή του Τμήματος Παιδαγωγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Λωρραίνης, κ. Denis Morin.

Η Ημερίδα 5/5/2019 απευθύνεται σε καθηγητές-ριες Γαλλικής Γλώσσας

Ημερίδα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών « Διδακτική της Γαλλικής ως Ξένης και Διεθνούς Γλώσσας » του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

« Νέες προσεγγίσεις στη Διδακτική της Γαλλικής Γλώσσας » Κυριακή 5 Μαΐου 2019 Κτίριο Ε.Κ.Δ.Δ.Α., οδός Πειραιώς 2111, Αθήνα

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διδακτική της Γαλλικής ως Ξένης και Διεθνούς Γλώσσας» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Νέες προσεγγίσεις στη Διδακτική της Γαλλικής Γλώσσας», την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, ώρα 10.00 – 15.00, στο κτίριο του Ε.Κ.Δ.Δ.Α., οδός Πειραιώς 211, Αθήνα. Η Ημερίδα απευθύνεται σε καθηγητές -ριες Γαλλικής Γλώσσας της Δημόσιας και της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης καθώς και σε φοιτητές-ριες. Η Ημερίδα είναι ανοικτή για το κοινό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Εσπερίδα 6/5/2019 απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς.

Εσπερίδα της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

«Συνεργατική παιδαγωγική – παιδαγωγική Freinet » Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 Κτίριο ΕΑΠ, οδός Γραβιάς 4-6, Αθήνα Αίθουσα εκδηλώσεων. 1ος όροφος

Η Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου διοργανώνει Επιστημονική Εσπερίδα με θέμα «Συνεργατική παιδαγωγική – παιδαγωγική Freinet», τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, ώρα 17.00 – 20.30, στο κτίριο του Ε.Α.Π. , οδός Γραβιάς 4-6 στην Αθήνα.
Η Εσπερίδα απευθύνεται σε φοιτητές και φοιτήτριες καθώς και σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων της Δημόσιας και της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης.
Η Εσπερίδα είναι ανοικτή για το κοινό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf3AsIf38vsyrrieKcI7Yf8wQb2m_v o4VaCjQVkNvfXTNQQFw/viewform

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *