Επίσκεψη Πρόεδρου και Γενικού Γραμματέα Δ.Σ του Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

(από αριστερά) ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου κ. Θεόδωρος ΤσουμπέληςΙδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ήταν η χθεσινή επίσκεψη του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα και του Γενικού  Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου κ. Θεόδωρου Τσουμπέληστην Πανεπιστημιούπολη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης ξενάγησαν τους κ.κ. Πλ. Μαρλαφέκα και Θ. Τσουμπέλη στην Πανεπιστημιούπολη και στα νεότευκτα και σύγχρονα Εργαστήρια της Πανεπιστημιούπολης, όπου ο κ. Μαρλαφέκας δήλωσε εντυπωσιασμένος για τον άρτιο τεχνολογικό και επιστημονικό εξοπλισμό τους.

Παράλληλα συζήτησαν για την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, η οποία θα ωφελήσει το κοινωνικό σύνολο της ευρύτερης περιοχής και θα ενδυναμώσει την παρουσία και τη θέση του Ιδρύματος στην τοπική κοινωνία.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *