ΕΟΠΠΕΠ: Επικοινωνία για τις εξετάσεις

Η επικοινωνία μας για τις εξετάσεις είναι εδώ!

exetaseisiek@eoppep.gr

Αγαπητοί Υποψήφιοι,

Μέσα στην πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης της πανδημίας, εμείς στον ΕΟΠΠΕΠ προσαρμόζουμε τον τρόπο εργασίας μας και επικοινωνίας με τους πολίτες στα νέα δεδομένα.

Με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία της υγείας της κοινότητας, εφαρμόζουμε, σε μεγάλο βαθμό, την τηλε-εργασία, ως εκ τούτου η φυσική παρουσία των εργαζομένων του Φορέα μας είναι περιορισμένη.

Ωστόσο, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να στεκόμαστε κοντά σας, με κάθε μέσο, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. 

Στο πλαίσιο αυτό, και με δεδομένο ότι η δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω τηλεφωνικών γραμμών είναι περιορισμένη, μπορείτε να αποστέλλετε τυχόν απορίες σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση exetaseisiek@eoppep.gr και εμείς θα εργαζόμαστε, όχι μόνο τις εργάσιμες μέρες και ώρες, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες σας.

Σας υπενθυμίζουμε πριν προχωρήσετε στην υποβολή της αίτησής σας, να μελετάτε
τον αναλυτικό «Οδηγό Υποβολής Αίτησης»https://www.eoppep.gr/index.php/el/certification-exams/odigos_ypovolis_aitisis
και τις «Συχνές Ερωτήσεις»https://www.eoppep.gr/images/Anakoinwseis/faq_iek_18_03_2020.pdf

menoume spiti…αλλά παραμένουμε δίπλα σας    email

You may also like...

1 Response

  1. ΚΑΡΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ says:

    Παρακαλω θα ηθελα να μου στειλετε τον κωδικο επιβεβαιωσης εγγραφης και τον αριθμο εγγραφης στο μητρωο του εοππεπ για να δηλωσω σημετοχη στις εξετασεις πιστοποιησης ιεκ.Ειχα δωσει λαθος email και δεν το ελαβα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *