Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Συμμετοχή στην 86η ΔΕΘ (10/09/2022-18/09/2022)

Tο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο θα συμμετέχει από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με σκοπό την προβολή και ανάπτυξη του Ιδρύματος μέσω της προώθησης των νέων καινοτόμων, αλλά και των υπαρχόντων Προγραμμάτων Σπουδών του.

Σε ένα σύγχρονο και «Ανοικτό»χώρο (stand 3/Περίπτερο 14 «Akademia»), οι επισκέπτες 

– θα μπορούν  να περιηγηθούν «διαδραστικά» στους ηλεκτρονικούς χώρους εκπαίδευσης,

– θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο την προβολή της κοσμικής ακτινοβολίας, όπως καταγράφεται από τους ανιχνευτικούς σταθμούς του Ε.Α.Π. 

-θα συμμετέχουν στο καινοτόμο «Κοινωνικό Πείραμα» της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών,

-στο πείραμα «Παρασκευή ρυθμιστικού διαλύματος 10Χ TBE (Tris, Boric Acid, EDTA) με τη χρήση της «Συσκευής εικονικής πραγματικότητας Oculus Rift s» και  στο online mooc του onlabs «Εξάσκηση στη λειτουργία και το χειρισμό του φωτονικού μικροσκοπίου» της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.

Το Stand -3- θα είναι «Ανοικτό» για τους επισκέπτες το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου (ώρες λειτουργίας από τις 10 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ.), ομοίως και το επόμενο Σαββατοκύριακο (17 & 18 Σεπτεμβρίου) και τις καθημερινές από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ.

 Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο αποτελεί το μοναδικό Δημόσιο, «Ανοικτό», Σύγχρονο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της χώρας με Σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Προσφέρει -53- Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, τα οποία ανανεώνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς με νέα καινοτόμα Προγράμματα.

Η οικονομική συμμετοχή  στα προγράμματα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και παρέχονται υποτροφίες αριστείας  με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *