Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Παρουσίαση Προγραμμάτων Σπουδών στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή, 13 Ιουνίου

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, συνεχίζοντας την ενημερωτική εκστρατεία παρουσίασης για τα Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022, διοργανώνει Ημέρα Γνωριμίας στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή, 13 Ιουνίου.

Το ΕΑΠ, πρωτοπορώντας, θα δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να έχουν μια πρώτη επαφή με την ακαδημαϊκή του κοινότητα και παράλληλα να ενημερωθούν για τα 8 Προπτυχιακά και τα 43 Μεταπτυχιακά Προγράμματα που μπορούν να παρακολουθήσουν, ανεξαρτήτως ηλικίας ή το μέρος που διαμένουν, ζουν ή εργάζονται, εντός ή εκτός Ελλάδος. 

Οι υποψήφιοι φοιτητές και κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να επισκεφτεί τον ειδικά διαμορφωμένο ανοικτό χώρο στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης (Γυάλινο Περίπτερο, Κήπος της Άμμου, Νέα Παραλία, δίπλα από το Makedonia Palace), όπου μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και εξειδικευμένο διοικητικό προσωπικό του ΕΑΠ θα μπορούν να απαντούν σε κάθε ερώτηση ή απορία, από τις 10:00 έως τις 19:00.

Η ενημερωτική εκστρατεία για τα Προγράμματα Σπουδών στη Θεσσαλονίκη, εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του ΕΑΠ για την παρουσίαση των σύγχρονων εργαλείων της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, βάσει των οποίων έχουν οργανωθεί -και προσφέρονται- τα Προγράμματά του, καθώς καλύπτουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για νέες δεξιότητες και προσόντα μιας παγκοσμιοποιημένης, πλέον, αγοράς εργασίας.

Οι παρουσιάσεις θα μεταδοθούν ζωντανά από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό του ΕΑΠ http://webradio.eap.gr/

Το ΕΑΠ, στην 4η θέση παγκοσμίως μεταξύ 150 αμιγώς ανοικτών πανεπιστημίων

Ποιότητα, αριστεία, έρευνα, ευελιξία, πρόσβαση, καινοτομία. Αυτά είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, το οποίο φέτος συμπληρώνει 24 χρόνια λειτουργίας, έχοντας καταφέρει να καταξιωθεί στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας, αλλά και της Ευρώπης.

Το ΕΑΠ ιδρύθηκε το 1992 και άρχισε τη λειτουργία του το 1997 µε έδρα την Πάτρα. Γρήγορα κέρδισε το στοίχημα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ανοίγοντας έναν ευέλικτο, καινοτόμο και εύκολα προσβάσιµο δρόμο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Χρόνο με το χρόνο, το ΕΑΠ έχει γίνει από πανεπιστήμιο 2ης ευκαιρίας, πανεπιστήμιο πρώτης ευκαιρίας, προσφέροντας σπουδές σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Και φέτος, το ΕΑΠ κατέλαβε την 4η θέση, μεταξύ των 150 αμιγώς ανοικτών πανεπιστημίων του κόσμου (Webometrics).

Πρόγραμμα Παρουσιάσεων

11:00 Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών

12:00 Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας

13:00 Σχολή Κοινωνικών Επιστημών

           Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού

16:00 Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας

17:00 Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών

18:00 Σχολή Κοινωνικών Επιστημών

           Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού

Περισσότερες πληροφορίες: 2610 367600 – info@eap.gr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *