ΕΑΠ: 6ος Επιχειρηματικός Διαγωνισμός «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες» – Στήριξη των νέων επιχειρηματιών

Στήριξη των νέων επιχειρηματιών από το ΕΑΠ

Σειρά βραβείων περιμένουν τους νικητές του 6ου Επιχειρηματικού Διαγωνισμού του Ιδρύματος  που ήδη προκηρύχθηκε

Τον 6ο Επιχειρηματικό Διαγωνισμό «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες» για το έτος 2020, προκηρύσσει το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Μάνατζμεντ και Δημοσίας Διοίκησης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ιδρύματος.

Ο διαγωνισμός, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  απευθύνεται σε φοιτητές/τριες, απόφοιτους/ες κάθε προγράμματος και βαθμίδας σπουδών του Ε.Α.Π., αλλά και σε άτομα τα οποία απασχολούνται ενεργά σε ερευνητικούς τομείς και προγράμματα του Ιδρύματος. Στόχος του είναι η στήριξη των προτάσεων υποψήφιων επιχειρηματιών, κάτι που κατ επέκταση στοχεύει και στην στήριξη της ελληνικής αγοράς εργασίας και της ελληνικής οικονομίας.

‘Ετσι, οι νικητές του θα αποκτήσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες mentoring, ειδικών σεμιναρίων για την υποστήριξη της πρότασης τους, υποστήριξης σε επίπεδο υποδομών, πρόσβασης στην επόμενη φάση σχετικών μεγάλων πανελλαδικών δράσεων.

H θεματολογία των υπό κατάθεση επιχειρηματικών σχεδίων είναι:

α) ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα,

β) εφαρμογή τεχνολογικών καινοτομιών στο περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη

γ)  καινοτομία στον Πολιτιστικό και Δημιουργικό Κλάδο- powered by MOSAIC»

Ο  6ος Επιχειρηματικός Διαγωνισμός πραγματοποιείται και πάλι σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας και συγκεκριμένα σε σύνδεση με το Διαγωνισμό Καινοτομίας και Τεχνολογίας προγράμματος NBG Business Seeds  και με την στήριξη των χορηγών: Επιστημονικό Πάρκο Πατρών, Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας – OK!Thess, Orange Grove, HIGGS, MOSAIC, P-Consulting, AthensFashionGate, MPDO, MindSpace, οι οποίοι και θα στηρίξουν τα διακριθέντα επιχειρηματικά σχέδια με δράσεις και παροχές ενίσχυσης της επιχειρηματικής τους δράσης.

Χορηγός επικοινωνίας της όλης δράσης είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας, ενώ υποστηρίζεται και από την πρωτοβουλία  REBRAIN GREECE.

Περισσότερες Πληροφορίες και Υποβολή Επιχειρηματικών Σχεδίων στο site: https://www.eap.gr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *