Δ.Ο.Ε.: Διοργάνωση συνεδρίου με θέμα, «Η εκπαίδευση της μειονότητας και το σχολείο των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών και δικαιωμάτων στο περιβάλλον συνύπαρξης πλειονότητας και μειονότητας στη Θράκη», Ξάνθη 9, 10 και 11 Μαΐου 2019

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. διοργανώνει συνέδριο με θέμα: «Η εκπαίδευση της μειονότητας και το σχολείο των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών και δικαιωμάτων στο περιβάλλον συνύπαρξης πλειονότητας και μειονότητας στη Θράκη».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, την Πέμπτη 9 Μαΐου, ώρα 19.00– 20:30 (έναρξη – χαιρετισμοί), την Παρασκευή 10 Μαΐου, ώρα 09:30 – 17:00  και το Σάββατο 11 Μαΐου, ώρα 9:30 – 13:00 στο Ξενοδοχείο Z Palace and Congress Center Τέρμα Γεωργίου Κονδύλη Ξάνθη.

Στο συνέδριο καλούνται να συμμετέχουν :

  • Ένας εκπρόσωπος από κάθε Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. της Χώρας.
  • Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων καθώς και οι αιρετοί των Π.Υ.Σ.Π.Ε. και Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (μελών της Δ.Ο.Ε.).
  • Τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου και των Νομαρχιακών Τμημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., που είναι εκπαιδευτικοί, της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
  • Ένας συνάδελφος, μέλος του τοπικού Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. που ανήκει στο δυναμικό της Δ.Ο.Ε., από κάθε διθέσιο και πάνω Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τον οποίο θα ορίσει ο Σύλλογος διδασκόντων. Θα ζητηθεί γι’ αυτό σχετική άδεια από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης για την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019.
Κάθε Σύλλογος θα συμπληρώσει το έντυπο που επισυνάπτουμε, προκειμένου να γνωρίζουμε τον αριθμό των συναδέλφων οι οποίοι θα συμμετέχουν στο συνέδριο.Το έντυπο να επιστραφεί με email στη Δ.Ο.Ε. συμπληρωμένο μέχρι 19 Απριλίου 2019(emailsecretariat@doe.gr ).Τα έξοδα των συμμετεχόντων θα βαρύνουν τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε..

Πατήστε ΕΔΩ για να το κατεβάστε σε PDF

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *