Δωρεάν μαθήματα ψηφιακών δεξιοτήτων από ειδικευμένα στελέχη της Microsoft.

Μία μοναδική δυνατότητα για την απόκτηση ή και τη διεύρυνση επαγγελματικών και ψηφιακών δεξιοτήτων προσφέρει την εβδομάδα 12-15 Φεβρουαρίου η Microsoft Ελλάδας, σε συνεργασία με το Tech Talent School.
Η εβδομάδα αφορά μια σειρά δωρεάν workshops που έχουν ως στόχο να καλλιεργήσουν τις business και ψηφιακές δεξιότητες των συμμετεχόντων και να τους βοηθήσουν να διεκδικήσουν καλύτερες θέσεις εργασίας, αλλά και να συμβάλλουν στο κοινωνικό σύνολο με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
Τα workshops εντάσσονται στο παγκόσμιο πρόγραμμα δράσεων της Microsoft με τίτλο Microsoft Finance Community Impact, το οποίο επιστρατευοντας experts της εταιρείας από όλο τον κόσμο, φιλοδοξεί να φέρει κοινωνική αλλαγή σε τοπικό και σε ευρύτερο επίπεδο μέσω της τεχνολογικής – και όχι μόνο- εκπαίδευσης:
 • Βοηθά τους ανθρώπους να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους με την τεχνολογία
 • Συμβάλλει στη δημιουργία μακροπρόθεσμα βιώσιμων κοινωνικών προγραμμάτων που συνδέονται στενά με τον πυρήνα της αγοράς
 • Εμπνέει ανθρώπους και επιχειρήσεις να συμβάλλουν στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και να αφήσουν θετικό αντίκτυπο
 • Εκπαιδεύει την επόμενη γενιά στελεχών που ηγούνται στο επαγγελματικό τους περιβάλλον και προωθούν την αξία της συνεργασίας αντί των προσωπικών τους φιλοδοξιών
Το Finance Community Impact Project λειτουργεί από το 2014 και έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους σε πολλές χώρες έως σήμερα, να επανατοποθετηθούν στην αγορά εργασίας. Οι διδάσκοντες προέρχονται από το οικονομικό τμήμα της Microsoft και με την εμπειρία τους προσφέρουν πολύτιμη γνώση στους συμμετέχοντες.
Κάθε μέρα από τις 10:00 – 17:00 θα πραγματοποιούνται τρία διαφορετικά workshops με την εξής θεματολογία:
 1. Managing your career
  Σε αυτό το workshop, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν την αξία και τη χρήση των εργαλείων επαγγελματικής προβολής όπως το LinkedIn, αλλά και αποτελεσματικούς τρόπους αναζήτησης εργασίας online και σύνταξης βιογραφικού σημειώματος, ενώ προετοιμάζονται σωστά για μια συνέντευξη εργασίας
 2. Technology Academy
  Εκμάθηση προγραμμάτων παραγωγικότητας (Office), εισαγωγή στην Power BI, SQL και στις βασικές αρχές του προγραμματισμού
 3. Career Panel
  Το τελευταίο workshop της σειράς αποτελεί έναν ενδιαφέροντα διάλογο ανάμεσα στο κοινό και σε στελέχη της Microsoft σχετικά με τις επαγγελματικές τους εμπειρίες, ο οποίος θα ακολουθηθεί από εκδήλωση όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο και να ανταλλάξουν απόψεις.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από 18 έμπειρα στελέχη της Microsoft στα γραφεία του ελληνικού γραφείου της εταιρείας (Λεωφόρος Κηφισίας 221, Μαρούσι) μόνο στην αγγλική γλώσσα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και απαιτεί εγγραφή για κράτηση θέσης.
Διάρκεια προγράμματος: 5 ώρες και 30 λεπτά. Κάθε μέρα περιλαμβάνει τα εξής sessions:
 • Session 1 – Personal Branding (LinkedIn, CVs, RHS)
 • Session 2 – Job Interview Skills
 • Session 3 – Effective Job Search & Online Presence

Πατήστε εδώ για να κάνετε εγγραφή 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *