ΔΟΕ-ΟΛΜΕ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε κατασκηνωτές και μέλη των Ομάδων λειτουργείας για τις κατασκηνώσεις του Υπουργείου Παιδείας στην περιοχή Ζούμπερι του Δήμου Μαραθώνα για το έτος 2024. Μέχρι 17 Ιουνίου η υποβολή των αιτήσεων

Η ανακοίνωση της ΔΟΕ

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για:

  • συμμετοχή στην ομάδα λειτουργίας των κατασκηνώσεων του Υπουργείου Παιδείας στην περιοχή Ζούμπερι του Δήμου Μαραθώνα για το έτος 2024
  • εκπαιδευτικούς – κατασκηνωτές στις κατασκηνώσεις του Υπουργείου Παιδείας στην περιοχή Ζούμπερι του Δήμου Μαραθώνα για το έτος 2024

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

            Θα λειτουργήσει και φέτος και για τους εκπαιδευτικούς μέλη της Δ.Ο.Ε η κατασκήνωση στην περιοχή Ζούμπερι του Δήμου Μαραθώνα.

            Τα καταλύματα της κατασκήνωσης είναι ένα σύνολο ανεξάρτητων κλιματιζόμενων οικίσκων δυναμικότητας έως 4 κλινών, με ψυγείο, WC, ντουλάπα, τραπέζι και καρέκλες  όπου θα φιλοξενηθούν οι εκπαιδευτικοί με τις οικογένειές  τους. Η διάρκεια της παραμονής ορίζεται σε δυο εβδομάδες.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι:

Α. Για τις ομάδες εργασίας:

1η –  30 Ιουνίου με αναχώρηση  14 Ιουλίου 2024

2η –  14 Ιουλίου με αναχώρηση  28 Ιουλίου 2024

3η – 28 Ιουλίου με αναχώρηση 11 Αυγούστου 2024

4η– 11 Αυγούστου με αναχώρηση 25 Αυγούστου 2024

5η – 25 Αυγούστου με αναχώρηση 8 Σεπτεμβρίου 2024

6η – 8 Σεπτεμβρίου με αναχώρηση 22 Σεπτεμβρίου 2024

Η άφιξη θα γίνεται από 17:00 έως 20:00

Η αναχώρηση θα γίνεται έως τις 14:00.

 Β. Για του κατασκηνωτές:

1η –  1 Ιουλίου με αναχώρηση  14 Ιουλίου 2024

2η –  15 Ιουλίου με αναχώρηση  28 Ιουλίου 2024

3η – 29 Ιουλίου με αναχώρηση 11 Αυγούστου 2024

4η– 12 Αυγούστου με αναχώρηση 25 Αυγούστου 2024

5η – 26 Αυγούστου με αναχώρηση 8 Σεπτεμβρίου 2024

6η – 9 Σεπτεμβρίου με αναχώρηση 22 Σεπτεμβρίου 2024

Η άφιξη θα γίνεται αυστηρά τις Δευτέρες από τις 8:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00.

Η αναχώρηση θα γίνεται αυστηρά τις Κυριακές έως τις 14:00.

Συμμετοχή στην ομάδα λειτουργίας των κατασκηνώσεων

            Επειδή το Υπουργείο Παιδείας παραχωρεί μόνο τους οικίσκους και η ευθύνη καθαριότητας των οικίσκων και των κοινόχρηστων χώρων επιβαρύνει τους χρήστες και για να υπάρξει η δυνατότητα ομαλής λειτουργίας των κατασκηνώσεων είναι απαραίτητο να προγραμματιστούν  μια σειρά από ενέργειες. Μία από αυτές είναι και η στελέχωση της Ομάδας Λειτουργίας των κατασκηνώσεων. Η Ομάδα θα έχει ως έργο της την ευθύνη της καθημερινής λειτουργίας  των κατασκηνώσεων (επιτήρηση – επίβλεψη χώρων, καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, φύλαξη εισόδων, τήρηση κανόνων λειτουργίας, ευθύνη πυρασφάλειας, δραστηριότητες πολιτιστικές και αθλητικές, κλπ.)

            Από τη στιγμή που στις κατασκηνώσεις θα συμμετέχουν  εκπαιδευτικοί, μέλη της Δ.Ο.Ε. είναι αυτονόητο ότι μέλη μας θα πρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην παραπάνω Ομάδα. Οι συμμετέχοντες θα δικαιούνται για όλο το διάστημα της υπηρεσίας τους οικίσκο (2 δωμάτια με μπάνιο με δυνατότητα φιλοξενίας της οικογένειάς τους).

            Στην ηλεκτρονική αίτηση ο κάθε συνάδελφος μπορεί να επιλέξει το χρονικό διάστημα που τον ενδιαφέρει.

Εκπαιδευτικοί – κατασκηνωτές

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μόνο ως κατασκηνωτές θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση, στην οποία πρέπει να δηλώσουν:

  • την περίοδο διαμονής που τους ενδιαφέρει
  • τον αριθμό των ατόμων της οικογένειάς τους

            Κάθε μέλος με την οικογένειά του δικαιούται έναν οικίσκο. Δεύτερος οικίσκος επιτρέπεται αυστηρά και μόνο σε πολυμελείς οικογένειες. Όσοι δηλώσουν από 5 άτομα και πάνω θα πρέπει να επισυνάπτουν στην αίτησή τους και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

            Σας εφιστούμε την προσοχή ότι την ευθύνη του κάθε οικίσκου και ό,τι συμπεριλαμβάνεται σε αυτόν την έχει ο/η συνάδελφος που τον χρεώνεται και θα διαμένει εκεί με τους οικείους του.

            Τέλος,  σας γνωρίζουμε ότι οι ανεξάρτητοι οικίσκοι  βρίσκονται στην παραλία Ζούμπερι, Αγίου Ανδρέα, δίπλα σε αμμώδη φυσική παραλία εντός πευκοδάσους. Οι εγκαταστάσεις είναι περιφραγμένες και διαθέτουν χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, χώρους με στέγαστρα και  πάγκους, κοινόχρηστες ηλεκτρικές κουζίνες για παρασκευή  φαγητού και κοινόχρηστα ηλεκτρικά πλυντήρια.

            Τα οικήματα δεν διαθέτουν κουζίνα.  Απαγορεύεται αυστηρώς η χρήση συσκευών υγραερίου (γκαζάκια και φιάλες). Επιτρέπεται η χρήση ηλεκτρικών συσκευών για παρασκευή πρόχειρου φαγητού π.χ. τοστιέρα.

             Οι συνάδελφοι θα πρέπει κατά την άφιξη στο χώρο των καταλυμάτων να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο στους υπεύθυνους της κατασκήνωσης για την ταυτοποίησή τους.

             Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να φέρετε μαζί σας  κλινοσκεπάσματα και διάφορα είδη καθαρισμού (κουβάς, σφουγγαρίστρα, σκούπα, υγρά καθαρισμού με εξαίρεση τη χλωρίνη κλπ) απαραίτητα για τον καθαρισμό του οικίσκου σας καθώς και μαγειρικά σκεύη και είδη εστίασης.

Οι αιτήσεις όλων των συναδέλφων τόσο για τη συμμετοχή στην Ομάδα Λειτουργίας των Κατασκηνώσεων όσο και για κατασκηνωτές θα πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Δ.Ο.Ε. (www.doe.grαπό την Παρασκευή 7 Ιουνίου  έως και τη Δευτέρα 17 Ιουνίου και ώρα 10:00.Αιτήσεις μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνουν δεκτές. 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει στην ηλεκτρονική αίτησή τους να επισυνάψουν βεβαίωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. του οποίου είναι μέλη, ότι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι για το συνδ. έτος 2023-2024.

            Τονίζουμε ότι με απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στην κλήρωση θα προταχθούν οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών που δεν έχουν κληρωθεί συμμετάσχει ως μέλη της ομάδας εργασίας ή κατασκηνωτές τα προηγούμενα χρόνια.

            Με απόφαση, επίσης, του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. για τις δύο τελευταίες κατασκηνωτικές περιόδους που αφορούν χρονικό διάστημα κατά το οποίο λειτουργούν τα σχολεία, παρέχεται η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων και σε συνταξιούχους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με την προϋπόθεση κατάθεσης βεβαίωσης από τον Σ.Ε.Π.Ε. του οποίου ήταν μέλη πριν τη συνταξιοδότησή τους ότι είχαν την ιδιότητα του μέλους.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των ενδιαφερομένων υπερβαίνει τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ τους στα γραφεία της Δ.Ο.Ε. την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

                Σας ενημερώνουμε ότι τα έξοδα με τα οποία βαρύνεται ο κάθε δικαιούχος είναι 25 ευρώ. Από το ποσό αυτό απαλλάσσονται οι ομάδες εργασίας. Το ποσό θα καταβληθεί στον Υπεύθυνο της Δ.Ο.Ε. που θα βρίσκεται στον χώρο της κατασκήνωσης.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ – ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ ΣΤΟ ΖΟΥΜΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Θα λειτουργήσει και φέτος η κατασκήνωση του Υπουργείου Παιδείας στην περιοχή Ζούμπερι του Δήμου Μαραθώνα. Σας ενημερώνουμε ότι φέτος εκτός από τους εκπαιδευτικούς μέλη της Ο.Λ.Μ.Ε., της Δ.Ο.Ε και των δυο Ομοσπονδιών των Διοικητικών Υπαλλήλων που φιλοξενούνταν τα προηγούμενα χρόνια, δικαίωμα συμμετοχής θα έχει μία επιπλέον κατηγορία εργαζομένων, οι υπάλληλοι της Γ.Γ.Α. με συνέπεια τη μείωση του αριθμού των οικίσκων που θα διατεθούν στην ΟΛΜΕ.

 Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του site της ΟΛΜΕ www.olme.gr

Τα καταλύματα της κατασκήνωσης είναι ένα σύνολο ανεξάρτητων κλιματιζόμενων οικίσκων δυναμικότητας από 2 έως 4 κλινών, με ψυγείο, WC, ντουλάπα, τραπέζι και καρέκλες  όπου θα φιλοξενηθούν οι εκπαιδευτικοί με τις οικογένειές  τους.

Τα οικήματα δε διαθέτουν κουζίνα  και  απαγορεύεται αυστηρά η παρασκευή φαγητού με τη χρήση υγραερίου (γκαζάκια και φιάλες). Επιτρέπεται η χρήση ηλεκτρικών συσκευών για παρασκευή πρόχειρου φαγητού π.χ. τοστιέρα. Σε κοινόχρηστο χώρο υπάρχει επαρκής αριθμός  ηλεκτρικών κουζινών και πλυντηρίων. Σας εφιστούμε την προσοχή ότι την ευθύνη του κάθε οικίσκου και ό,τι συμπεριλαμβάνεται σε αυτόν την έχει ο/η συνάδελφος που τον χρεώνεται και που θα διαμένει εκεί με τους οικείους του.

Τον χάρτη για να πάτε εκεί μπορείτε να τον βρείτε εδώ:

https://goo.gl/maps/QRMbMTPXMmQz7QSH7

Επειδή πολλοί συνάδελφοι ρωτούν, διευκρινίζουμε ότι εκτός από την παραλία, η οποία βρίσκεται ακριβώς κάτω από τις εγκαταστάσεις και είναι προσβάσιμη με τα πόδια, δεν υπάρχουν άλλες υποδομές στην κατασκήνωση, όπως π.χ. εστιατόριο,  super market, πισίνα κ.α.. Αυτά υπάρχουν στα πέριξ σε μικρή απόσταση όπως φαίνεται και από τον παραπάνω χάρτη και είναι προσβάσιμα με αυτοκίνητο ή με τα πόδια.

Τέλος διευκρινίζουμε, ότι δεν υπάρχει δικαίωμα πρόσβασης των εκπαιδευτικών σε κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις άλλων Υπουργείων (π.χ. Άμυνας, κ.λπ.) που είναι στη γύρω περιοχή.

Η διάρκεια της παραμονής για κάθε κατασκηνωτική περίοδο ορίζεται σε δυο εβδομάδες.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι:

Α. Για τους κατασκηνωτές:

1η περίοδος: από 1 Ιουλίου με αναχώρηση  14 Ιουλίου 2024

2η περίοδος: από 15 Ιουλίου με αναχώρηση 28 Ιουλίου 2024

3η περίοδος: από 29 Ιουλίου με αναχώρηση 11 Αυγούστου 2024

4η περίοδος: από 12 Αυγούστου με αναχώρηση 25 Αυγούστου 2024

5η περίοδος: από 26 Αυγούστου με αναχώρηση 8 Σεπτεμβρίου 2024

6η περίοδος: από 9 Σεπτεμβρίου με αναχώρηση 22 Σεπτεμβρίου 2024

Η άφιξη θα γίνεται αυστηρά τις Δευτέρες από τις 9:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00.

Η αναχώρηση θα γίνεται αυστηρά τις Κυριακές έως τις 14:00

Β. Για τις ομάδες εργασίας:

1η περίοδος: από 30 Ιουνίου με αναχώρηση  14 Ιουλίου 2024

2η περίοδος: από 14 Ιουλίου με αναχώρηση 28 Ιουλίου 2024

3η περίοδος: από 28 Ιουλίου με αναχώρηση 11 Αυγούστου 2024

4η περίοδος: από 11 Αυγούστου με αναχώρηση 25 Αυγούστου 2024

5η περίοδος: από 25 Αυγούστου με αναχώρηση 8 Σεπτεμβρίου 2024

6η περίοδος: από 8 Σεπτεμβρίου με αναχώρηση 22 Σεπτεμβρίου 2024

Η άφιξη θα γίνεται από 17:00 έως 20:00

Η αναχώρηση θα γίνεται αυστηρά τις Κυριακές έως τις 14:00

 Α) Για τους κατασκηνωτές:

   Το κόστος διαμονής για κάθε κατασκηνωτική  περίοδο είναι 25,00 ευρώ ανά οικίσκο το οποίο θα καταβληθεί κατά την ημέρα της άφιξης στις Ομάδες Λειτουργίας της ΟΛΜΕ που θα βρίσκονται στο αρχηγείο της κατασκήνωσης.

 Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μόνο ως κατασκηνωτές, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση που ακολουθεί στο τέλος του Ενημερωτικού. Το Ενημερωτικό και η αίτηση θα αναρτηθούν στο site της ΟΛΜΕ (www.olme.gr) με τίτλο: «Αίτηση συμμετοχής για τις κατασκηνώσεις Ζούμπερι 2024 (Κατασκηνωτές)» στην οποία πρέπει να δηλώσετε:

1) την περίοδο διαμονής που σας ενδιαφέρει (Μία μόνο περίοδος)

2) τον αριθμό των ατόμων της οικογένειάς σας και τα λοιπά στοιχεία που ζητούνται στην ηλεκτρονική αίτηση.

Β) Για τις Ομάδες Λειτουργίας

 Επειδή το Υπουργείο Παιδείας παραχωρεί μόνο τους οικίσκους και η ευθύνη καθαριότητας των οικίσκων και των κοινόχρηστων χώρων επιβαρύνουν τους χρήστες και για να υπάρξει η δυνατότητα ομαλής λειτουργίας των κατασκηνώσεων είναι απαραίτητο να προγραμματιστούν  μια σειρά από ενέργειες. Μία από αυτές είναι και η στελέχωση των Ομάδων Λειτουργίας των κατασκηνώσεων ανά κατασκηνωτική περίοδο. Οι Ομάδες θα έχουν ως έργο τους την ευθύνη της καθημερινής λειτουργίας  των κατασκηνώσεων (επιτήρηση – επίβλεψη – φύλαξη χώρων, καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, τήρηση κανόνων λειτουργίας, ευθύνη πυρασφάλειας, δραστηριότητες πολιτιστικές και αθλητικές, κλπ.)

 Από τη στιγμή που στις κατασκηνώσεις θα συμμετέχουν εκπαιδευτικοί, μέλη της ΟΛΜΕ είναι αυτονόητο ότι μέλη μας θα πρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις παραπάνω Ομάδες. Οι συμμετέχοντες στις Ομάδες Λειτουργίας θα δικαιούνται για όλο το διάστημα της υπηρεσίας τους οικίσκο.

 Κατόπιν των ανωτέρω, σας καλούμε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση.

Το Ενημερωτικό και η αίτηση που θα ακολουθεί θα αναρτηθούν στο site της ΟΛΜΕ (www.olme.gr), με τίτλο «Αίτηση συμμετοχής για τις κατασκηνώσεις Ζούμπερι 2024 (Ομάδες Λειτουργίας), στην οποία πρέπει να δηλώσετε:

 1) την περίοδο διαμονής που σας ενδιαφέρει για να πλαισιώσετε τις Ομάδες Λειτουργίας

 2) τον αριθμό των ατόμων της οικογένειάς σας και τα λοιπά στοιχεία που ζητούνται στην ηλεκτρονική αίτηση.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο link που υπάρχει στο τέλος του εγγράφου, από την  Δευτέρα 10  Ιουνίου έως την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 αυστηρά. Στην ηλεκτρονική αίτηση ο κάθε συνάδελφος επιλέγει ΜΙΑ κατασκηνωτική περίοδο από τις έξι.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Στο τέλος της αίτησής σας «τσεκάρετε» δεξιά το «κουμπί»: «Να μου αποσταλεί ένα αντίγραφο των απαντήσεών μου», ώστε να λάβετε στο email σας αυτοματοποιημένο μήνυμα «Σας ευχαριστούμε που συμπληρώσατε την αίτηση» μαζί με το αντίγραφο.

Αιτήσεις μετά την παραπάνω ημερομηνία  δεν θα γίνουν δεκτές.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι συνάδελφοι, μόνιμοι και αναπληρωτές, που έχουν καταβάλλει στις ΕΛΜΕ, όπου ανήκουν, τη συνδρομή τους για το συνδικαλιστικό έτος 2023-2024. Σε περίπτωση που και οι δύο γονείς υπηρετούν στην Δ.Ε. την αίτηση την συμπληρώνει μόνο ο ένας. Εφόσον κατά τη διαδικασία ελέγχου διαπιστωθεί πως και οι δύο γονείς έχουν υποβάλλει αίτηση, ισχύει μόνο η μία και η δεύτερη διαγράφεται.

Προσοχή, επειδή ο αριθμός των οικίσκων που παρέχονται στις ομοσπονδίες είναι πολύ περιορισμένος  κάθε μέλος με την οικογένεια του δικαιούται ΕΝΑΝ οικίσκο.

Δεύτερος οικίσκος παρέχεται υπό αυστηρές προϋποθέσεις μόνο σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες οι οποίες εφόσον κληρωθούν θα πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Οι συνάδελφοι, εφόσον κληρωθούν, κατά την άφιξη στο χώρο των καταλυμάτων οφείλουν να προσκομίσουν:

α) την αστυνομική τους ταυτότητα,

β) την Κάρτα Μέλους ή βεβαίωση της ΕΛΜΕ της οποίας είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέλη ή στην περίπτωση που η παρακράτηση γίνεται μέσω ΕΑΠ τη βεβαίωση αποδοχών, όπου φαίνεται η κράτηση υπέρ ΟΛΜΕ (οικονομικά τακτοποιημένοι για το 2023-2024). Μία από τις παραπάνω βεβαιώσεις θα την επισυνάψετε, παράλληλα, και ηλεκτρονικά με την αίτησή σας,

γ) καταβολή του ποσού των 25 ευρώ/οικίσκο την ημέρα άφιξης στις Ομάδες Λειτουργίας της ΟΛΜΕ που θα βρίσκονται στο αρχηγείο της κατασκήνωσης.

Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να φέρετε μαζί σας κλινοσκεπάσματα και διάφορα είδη καθαρισμού (κουβά, σφουγγαρίστρα, σκούπα, υγρά καθαρισμού.  Απαγορεύεται η χρήση χλωρίνης λόγω βιολογικού καθαρισμού) απαραίτητα για τον καθαρισμό του οικίσκου σας καθώς και μαγειρικά σκεύη και είδη εστίασης.

Τέλος,  σας ενημερώνουμε ότι οι ανεξάρτητοι οικίσκοι  βρίσκονται εντός πευκοδάσους υψηλού κάλλους δίπλα σε αμμώδη παραλία στο Ζούμπερι. Οι εγκαταστάσεις είναι περιφραγμένες και διαθέτουν χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων.

Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ για τις δύο τελευταίες κατασκηνωτικές περιόδους που αφορούν χρονικό διάστημα κατά το οποίο λειτουργούν τα σχολεία, παρέχεται η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων και σε συνταξιούχους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με την προϋπόθεση κατάθεσης βεβαίωσης από την ΕΛΜΕ της οποίας ήταν μέλη πριν τη συνταξιοδότησή τους ότι είχαν την ιδιότητα του μέλους.

Σε περίπτωση που ο αριθμός των ενδιαφερομένων υπερβαίνει τον αριθμό των διαθέσιμων οικίσκων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στα γραφεία της ΟΛΜΕ.

Παρακαλούμε  τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ  όπως ενημερώσουν  τα  μέλη τους –συναδέλφισσες/ους που ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν σε κάποια από τις παραπάνω χρονικές περιόδους, να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση.

Τα ονόματα των κληρωθέντων προβλέπεται να ανακοινωθούν στο site της ΟΛΜΕ μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουνίου.

Για την υποβολή της Αίτησής σας κάνετε είσοδο με το gmail σας στο παρακάτω link (ΠΡΟΣΟΧΗ: η πλατφόρμα δέχεται μόνο emails με κατάληξη ….@gmail.com) από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Τρίτη 18 Ιουνίου (στις 12 το μεσημέρι), όπου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

https://forms.gle/gbgDFjyYsbH8g2is5

Για να επικοινωνήσετε με τις ΕΛΜΕ σας για τις βεβαιώσεις πληρωμής της συνδρομής εδώ: https://www.olme.gr/elme/

Για το κατέβασμα του αρχείου πατήστε εδώ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *