Ένωση Ελλήνων Φυσικών: Πραγματοποιήθηκε το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής

Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 25-26-27 Σεπτεμβρίου 2020 στην Ερέτρια και στο ξενοδοχείο Negroponte, το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής της ΕΕΦ με θέμα: «Σύγχρονη Φυσική και Μεγάλα Επιτεύγματα, Έρευνα-Τεχνολογία -Καινοτομία- Εκπαίδευση» με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Ερέτριας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκίδας.

Στο συνέδριο συμμετείχε με φυσική παρουσία στον χώρο του συνεδρίου προκαθορισμένος αριθμός προσκεκλημένων ομιλητών και συνέδρων ενώ υπήρχε και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση.

Διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέλη ΔΕΠ, ερευνητές, εκπαιδευτικοί, φοιτητές και μαθητές παρουσίασαν τις εργασίες τους για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της επιστήμης και της εκπαίδευσης.

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε αυτές τις δύσκολες λόγω της πανδημίας συνθήκες, τόλμησε (λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα) και κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα συνέδρια της ιστορίας της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών ευχαριστεί τους συμμετέχοντες, τα μέλη της επιστημονικής και οργανωτικής επιτροπής αλλά και τους φορείς που συνέβαλαν στην επιτυχία του συνεδρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *