Ένωση Ελλήνων Φυσικών: Ανακοίνωση για εξεταστικά κέντρα και οδηγίες προς μαθητές του Πανελλήνιου διαγωνισμού φυσικής Δημοτικού

Το Σάββατο 11/9/2021 και ώρα 10:00-11:30 θα διεξαχθεί η β΄ φάση του 9ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Φυσικής Δημοτικού. Οι μαθητές θα διαγωνιστούν στα θέματα της τάξης στην οποία φοιτούσαν κατά το σχολικό έτος 2020-2021.

Στον επισυναπτόμενο κατάλογο μπορείτε να δείτε τα εξεταστικά κέντρα ανά διεύθυνση εκπαίδευσης. Στις περιοχές όπου ακόμα δεν αναφέρεται το σχολείο, αναμένουμε την απόφαση της οικείας Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στην ιστοσελίδα μας ανανεώνεται συνεχώς ο κατάλογος οπότε αμέσως θα αναρτηθούν και τα τελευταία κέντρα.

Οι μαθητές για την είσοδό τους στο εξεταστικό κέντρο πρέπει απαραιτήτως να φέρουν βεβαίωση αρνητικού self test και υπογεγραμμένη την επισυναπτόμενη υπεύθυνη δήλωση. Σε όλους τους χώρους απαιτείται η χρήση μάσκας. Επίσης, για λόγους ασφαλείας, δεν θα επιτραπεί η είσοδος των συνοδών γονέων και κηδεμόνων στον χώρο του σχολείου. Η κατανομή των μαθητών δεν θα ξεπερνά τους 15 μαθητές ανά αίθουσα σε μονά θρανία.

Την ύλη του διαγωνισμού και παλαιότερα θέματα μπορείτε να βρείτε στους εξής συνδέσμους;

https://www.eef.gr/articles/b-fasi-9ou-panelliniou-diagwnismou-fysikis-dimotikou

https://www.eef.gr/news-blog.php?cat=32

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *